Mától lehet jegyet venni a DAC–Trenčínre

<p>Csütörtökön kezdődik a jegyelővétel a szombati DAC&ndash;Trenčín bajnoki futballmeccsre, amelyet már a felújított DAC Arénában rendeznek. A sárga-kékek közel hét hónap után játszanak ismét Dunaszerdahelyen.&nbsp;</p>

Csütörtökön déltől este nyolcig, pénteken reggel kilenctől este kilencig, szombaton pedig délelőtt tíz órától a meccs kezdetéig (17.00) lehet jegyet venni a jegypénztárakban.

A C tribünre (északi oldal) 8, a B tribünre és a BC sarokra 6 euróba kerülnek a belépők. A nők, 12 év alatti gyermekek, 65 év felettiek és a súlyosan egészségkárosodottak (ZŤP) félárú kedvezményes jegyet válthatnak. Tolókocsis látogató és annak kísérője egyaránt 2-2 euróért vehet jegyet. A vendégszektort a régi A lelátón jelölték ki, oda 6 euró a belépő. 

Az elmúlt idényben bérlettel rendelkező szurkolók számára az értékesítés első napján a klub a C3 szektor egy részének ülőhelyeit fenntartja, jegyvásárlásnál a bérletet fel kell mutatni.

A meccs napján a kapuk 15 órakor nyílnak, a klub gazdag programmal várja szurkolóit. (fcdac.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?