Már a kassai fakó a második

Vágsellyén fektette két vállra nagy vetélytársát a listavezető Tatran, s mivel a Podbrezová is elvérzett a rimaszombatiak otthonában, így már négy pontra duzzadt a keletiek előnye. Pozsonyban kapott ki az Inter, Baranyai pontot mentett a losonciaknak.

Ľuboš Belejík (világos mezben) kezdte a gólgyártást a Duslo–Tatran rangadónSITA-felvételA Duslo–Tatran slágermérkőzés a listavezető eperjesiek győzelmét hozta. A vágsellyeiek így visszacsúsztak a negyedik helyre, míg a Tatran előnye már négy pont. Ötödik vereségét szenvedte el a nagymihályiak ellenében a pozsonyi Inter, ráadásul hazai pályán, és rúgott gól nélkül maradtak alul Vladimír Koník edző védencei. Sokkal jobban ment a kassai fakónak, amely Tőketerebesen gyűjtötte be a három pontot. Nagy arányú sikerüknek köszönhetően már a tabella második helyén tanyáznak a kassaiak.

A rimaszombatiak ismét győzelemmel örvendeztették meg szurkolóikat, ezáltal két helyezést araszoltak előre a táblázaton. Megint a privigyei bajnoki szolgáltatta a forduló nézőcsúcsát: a losonciak elleni találkozót 4250 lelkes szurkoló tekintette meg, s többségüknek Baranyai Géza rontotta el a kedvét, mivel az ő góljának köszönhetően mentett pontot a vendég Rusnák-legénység. Ólublón gólszüretet rendeztek a csapatok, ráadásul testvériesen el is osztották azokat (3:3), így döntetlennel zárult a tabella két utolsó helyezettjének kiesési rangadója. (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?