Mandák Éva hitetlenkedett

Dunaszerdahely/Tardoskedd/ Érsekújvár. Tippversenyünk állandó résztvevői csak a szerdai újságból tudják meg, hogyan állnak az aktuális forduló után. Egyetlen kivétel akad: az őszi, illetve a tavaszi idény vége, amikor végső nyerteseinket már kedden felhívjuk telefonon, hogy elújságoljuk a jó hírt.

Dunaszerdahely/Tardoskedd/ Érsekújvár. Tippversenyünk állandó résztvevői csak a szerdai újságból tudják meg, hogyan állnak az aktuális forduló után. Egyetlen kivétel akad: az őszi, illetve a tavaszi idény vége, amikor végső nyerteseinket már kedden felhívjuk telefonon, hogy elújságoljuk a jó hírt.

„Ne bolondozzanak!”

Ezt Mandák Éva dunaszerdahelyi olvasónk mondta, amikor bejelentettük, övé lett az első hely, s hozzá a legjobb női tippelő díja. „Nagyon örülök! Őszintén szólva, a legjobb női tippelő jutalmára számítottunk egy kicsit, de azért izgultunk, mert az utolsó forduló nem nagyon sikerült” – folytatja még mindig lelkendezve nyertesünk, és sietve érdeklődik, mit is nyert tulajdonképpen. Mikor elmondjuk, hogy egy playstationnel és egy házimozival lett gazdagabb, hitetlenkedve kérdez vissza: „Ezt mind én nyertem? Volt már egyáltalán ilyen?”

Kapásból nem tudtuk, de utánanéztünk: kiderült, a 2004/2005-ös tavaszi idényben Fógel Andrea a legjobb hölgynek járó díj mellett a tavaszi elsőséget is begyűjötte. „Hú, de nagyon örülök!” – hajtogatja közben tovább a telefonvonal másik végén nyertesünk, és elárulja, az utolsó hetekben sokat izgult: „A fiammal közösen tippelünk, s legutóbb már azzal adta fel a szelvényt: hú, anyu, csak el ne vesszen az előny…” S bár az előny végül elapadt, a segédpontoknak köszönhetően a holtversenyben is Mandák Éva örülhetett.

„És? Nyertünk valamit?”

De Roskó Róbert sem szomorkodik. Tardoskedden valószínűleg már az egész család a tippverseny lázában égett, mert a telefont felvevő hölgy bemutatkozásunk után türelmetlenül kíváncsiskodik: „És? Nyertünk valamit?” Mire a tulajdonképpeni nyertes telefonközelbe ér, a család egy része már tudja, egy videokamera a nyereményük. „Nem vártam már, hogy díjazott leszek, elég furcsa eredmények születtek az utolsó fordulóban – meséli Roskó Róbert. – Sokesélyes volt a verseny, nem voltam sokkal lemaradva az elsőtől, de mögöttem is sokan álltak azonos pontszámmal. Már szinte lemondtam a díjról, mert az utolsó fordulóban 7 pontot szereztem, és úgy gondoltam, biztosan lesz nyolc- vagy kilencpontos szelvény is.”

Harmadszor is gratulálunk

Szerettünk volna gratulálni harmadik helyezettünknek, az érsekújvári Valkó Lászlónak is, aki egy szatelitrendszert nyert. A telefont itt is egy hölgy vette fel, akitől megtudtuk, nyertesünk éppen nem tartózkodik otthon, s mire elmondtuk volna, milyen ügyben is keressük, már le is tette a kagylót. Azért reméljük, az örömhírt az újságban mindenképp észreveszi – mi ezúton is gratulálunk!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?