Lipcsében lesz Michael Ballack búcsúmérkőzése

<p>Jövőre, június 5-én Lipcsében rendezik meg Michael Ballack, a 98-szoros német válogatott labdarúgó búcsúmérkőzését, legalábbis a Kölner Express című napilap értesülése szerint.</p>

 

A lap azt írta, hogy a 36 esztendős futballista - aki október 2-án jelentette be visszavonulását - már mindenben megegyezett a lipcsei Red Bull Arena képviselőivel.    A tervek szerint a találkozón a Ballack nevével fémjelzett csapat az alkalmi világválogatottal mérkőzik meg. A csapatoknak José Mourinho, a Real Madrid portugál vezetőedzője, illetve a legutóbb az FC Bruges-t irányító német Christoph Daum lesz a szakvezetője. A találkozón várhatóan pályára lép Frank Lampard, Didier Drogba, Ashley Cole, valamint a német válogatottból Bastian Schweinsteiger, Mesut Özil és René Adler is.    A mérkőzést élőben közvetíti valamelyik német televíziós csatorna, a meccs jegybevételét pedig jótékony célra fordítják. A szervezők 45 ezer nézőre, azaz teltházra számítanak.    Ballack hazájában megfordult az 1. FC Kaiserslautern, a Bayern München és a Bayer Leverkusen csapataiban, összesen négy bajnoki címet és három kupaaranyat gyűjtve. Idegenlégiósként 2006 és 2010 között a Chelsea-t erősítette, amellyel egyszer bajnok, háromszor pedig FA Kupagyőztes lett.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?