Lewandowski szerint Klopp-pal bajnok lehet a Liverpool

Liverpool |

<p>Az európai kupaszereplés jelentette extra terheléstől mentesen az FC Liverpoolnak minden esélye megvan arra, hogy a &quot;könyörtelen&quot; Jürgen Klopp irányításával megnyerje az angol labdarúgó-bajnokságot - legalábbis így véli Robert Lewandowski, a Bayern München támadója.</p>

A Vörösök az előző idényben a nyolcadik helyen végeztek a Premier League-ben, most pedig a negyedik helyen állnak úgy, hogy első hét meccsükön megverték többek között az Arsenalt, a Chelsea-t és a címvédő Leicester Cityt is.

Lewandowski, aki korábban dolgozott Klopp vezetése alatt a Borussia Dortmundnál, úgy gondolja, hogy a Liverpool nagy ellenfele lesz a Pep Guardiola irányította Manchester Citynek a bajnoki címért folyó harcban.

"Nem kell szerepelniük az európai kupákban, ez nagy előnyt jelent a frissesség és a sérülésmentesség fenntartása szempontjából. Klopp mindig mosolyog, de elég könyörtelen ahhoz, hogy ezt kihasználja." - tette hozzá a lengyel csatár, aki szerint a favorit ezzel együtt a Manchester City.

Lewandowski szerint látszik a liverpooli játékosokon, hogy élvezik a közös munkát a német trénerrel, aki korábban - a lengyel futballistával - kétszer is bajnoki címre vezette a Borussia Dortmundot a Bundesligában.

"Olyan mint egy apafigura, akiben megbízol. S mivel bízol benne, teljesen nyitottá válsz a módszereire és az ötleteire, és mindig rájössz, hogy ezek hosszú távon csak a te és a csapat érdekeit szolgálják" - mondta Kloppról, aki egy éve irányítja az angol együttest.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?