Lévai területi bajnokság: nagyon durva mezőny

Lekér/Lontó/Tesmag |

<p>Példátlanul gondoskodott a lévai területi bajnokság III. osztálya délkeleti csoportjának néhány résztvevője arról, hogy a soron következő ülésükön ne unatkozzanak a területi szövetség fegyelmi bizottságának tagjai.</p>

A 24. forduló öt találkozója közül ugyanis három félbeszakadt. Lekéren és Lontón a játékvezetőt bántalmazták, míg Tesmagon a vendég málasiak a találkozó 55. percében levonultak a pályáról.

Majer bántotta a játékvezetőt
„Végig pattanásig feszült volt a hangulat, s mintegy negyed órával a befejezés előtt már nem bírta elviselni a játékvezetői tévedéseket Majer Miroslav, aki egyben a góllövőlista vezetője. Védenceim magaviselete sajnos sok kívánnivalót hagy maga után, elítélem, ha egy labdarúgó a bírót bántja. Fontolgatjuk a bajnokságból való kilépést is“ - nyilatkozta sportszerűen Ollé József, a vendég ipolypásztóiak klubelnöke.

Lackó érthetetlen tette
Lontón sem játszották végig a mérkőzést. „Színvonalas viadal szemtanúja volt a szépszámú közönség. Három perccel a vége előtt, 2:2-es döntetlennél az öngólt vétő és saját csapata ellen büntetőt összehozó focistánk, Lackó Gyula teljesen érthetetlenül meglökte Jozef Roman játékvezetőt, aki idő előtt véget vetett az ipolyszakállosiak elleni küzdelemnek. Meggondolatlan tettével komoly gondok elé állított bennünket“ – tájékoztatott Tóth Flórián lontói klubelnök.

Egy lefejelés és következményei
Érdekes események zajlottak Tesmagon is, ahol a málasiak szerepeltek.„SafárAttila, a vendégek csatára lefejelte csapatkapitányunkat, Bukta Jánost. A két főszereplő aztán dulakodni kezdett, amiért sárga lapos figyelmeztetésben részesültek. Később folytatódott a találkozó, de három perccel később a vendégek az öltözőbe vonultak. Régebbi vétségek miatt sajnos elég rossz a hírünk, s az ellenfelek közül néhányan igyekeznek kihasználni ezt a kellemetlenséget“ - vélekedett Kapa Sándor, a tesmagi egyesület vezetőségi tagja, aki a szóban forgó mérkőzés főrendezője volt.

„Vendéglátóink rendkívül durván és alattomosan játszottak a viadal nagy részében. A második félidő elején egy összecsapás után Bukta János lefejelte csatárunkat és fiamat, Safár Attilát. Ezután leköpték a kapusunkat, engem egy néző mellen csapott, fiamat pedig arcon ütötték. Aggódva játékosaink testi épségéért, az 55. percben lementünk a küzdőtérről“ - tudtuk meg Safár Attilától, a málasiak edzőjétől. „Háttal álltam, nem láttam a dulakodást megelőző összecsapást, így nem tudok állást foglalni. A dulakodás észlelése után mindkét játékosnak azonnal felmutattam a sárga lapot, gondoltam, a kedélyek lecsillapodnak. Sajnos nem így történt“ - ismertette a tényeket Bodzsár Tibor játékvezető. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?