Leiskolázták a naszvadiakat

Zselíz |

<p>Leiskolázták vetélytársukat, gólfesztivált rendeztek a zselíziek az újoncok szombati párharcán a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában.</p>

Néhány kimaradt hazai ziccer után Bazsó, a naszvadiak hálóőre először a tizenharmadik percben kapitulált: Kokoška közelről a hálóba pöckölte a labdát (1:0). Öt perc elteltével a hazaiak kapusának is akadt dolga, Molnár Tibor lövését azonban hatástalanította. A folytatásban Páchnik ziccert hibázott, Lauko lövése pedig a lécen csattant. Az első játékrész hajrájában előbb a 41. percben Lauko volt eredményes (2:0), majd három perc elteltével Páchnik, a lesipuskás hazai csapatkapitány növelte a vendéglátók előnyét (3:0). Csupán néhány perccel a mai párharcunkra való elutazás előtt értesültem arról, hogy első számú kapusunk, Bránicky sérülés, Rigó pedig betegség miatt nem tarthat velünk. Ráadásul Molnár Attila sem állhatott a rendelkezésemre“- kesergett a szünetben Haris Róbert, a Nyitra-partiak játékosedzője.

Fordulás után a 63. percben Lauko duplázott (4:0), majd az ifiből kiöregedett Janšík is betalált (5:0). Ameccs hajrájában a nagy kedvvel futballozó veterán Páchnik újra a figyelem fókuszába került, ugyanis öt perc leforgása alatt jutott el a triplához (7:0). A szervezetlenül védekező, nagy hibaszázalékkal futballozó vendégek becsületgólját Haris Róbert szabadrúgását követően a végjátékban Nagy szerezte (7:1). Ezen a délutánon nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a zselíziek mondhatni félgőzzel hengerelték le gyengécske vetélytársukat.

ŽELIEZOVCE-NESVADY 7:1 (3:0), g.: Páchnik (44.,77.,81.), Lauko (41., 63.), Kokoška (13.), Janšík (70.), ill. Nagy (89.). Sárga lap: Hliva, Rotík. Játékvezető: Galo, 200 néző.
ŽELIEZOVCE: Németh-Nádaždy (58. Rotík), Hliva, Janšík, Czíria, Barecz, Kokoška, Lauko, Karkó (65. Streda), Sál (24. Kristofóli), Páchnik.

NESVADY: Bazsó-Boros, Nagy, Brenkus, Haris Ákos, Paluska, Hengerics (63. Rigó). Haris Róbert, Haris Károly (75. Katona), Molnár Tibor, Csonka.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK Štuller István (Želiezovce): „Az eredmény, a teljesítmény egyaránt azt igazolja, hogy használt a hetényi botlás utáni fejmosás. Ma délután végre megmutattuk, mire vagyunk képesek. Örülök, hogy a fiatalabbak is nagy mértékben hozzájárultak a sikerhez, a szurkolók szórakoztatásához.“
Haris Róbert (Nesvady): „A hazaiak minden csapatrészükben jobbak voltak, gratulálok győzelmükhöz. Nálunk ezúttal elsősorban a hozzáállással volt gond, a mai meccsen annyi gólt kaptunk, mint az előző négy fordulóban összesen.“ (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?