Lázadás az ÚLK-ban

Pozsony |

<p>Váratlan csattanóval ért véget a Ligás Klubok Uniójának (ÚLK) rendkívüli közgyűlése. Karol Belaník elnököt és az egész végrehajtó bizottságot leváltották, pedig a 23 tagú testület csak az ÚLK alapszabályának a módosítása miatt jött össze…</p>

Miután Ivan Nemečkay, Jozef Valovič, Petr Kašpar és Dušan Tittel lemondott elnökségi tagságáról, elindult a lavina. A klubok képviselői élesen bírálták az ÚLK jól fizetett vezetőit, hogy nem képviselik az érdekeiket, és bizalmi szavazást kezdeményeztek, amely Belaník és az elnökség bukását okozta. A jól értesültek már régóta rebesgetik, hogy a pozsonyiaknak és a nyugat-szlovákiaiaknak nem tetszik, hogy a tisztújítás óta a Szlovák Futballszövetséget (SFZ) a közép-szlovákiai futballvezetők uralják. Ján Kováčik, a SFZ első embere besztercebányai, csakúgy mint az egyik alelnök, Jozef Paršo. A másik alelnök, Jozef Antošík zsolnai, ahogyan Belaník is. Január 19-én eldől, ki lesz Belaník utódja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?