Lakszakállasi tripla helyett KFC-diadal

Az idei ezüstérmeseket némileg kárpótolta, hogy a tíz- esztendős Tóth Dávid személyében közülük került ki a megmérettetés legjobb góllövője.Ímely.

Az idei ezüstérmeseket némileg kárpótolta, hogy a tíz- esztendős Tóth Dávid személyében közülük került ki a megmérettetés legjobb góllövője.

Ímely. A lakszakállasiak zsinórban kétszer végeztek az élen, most viszont nem sikerült triplázniuk a Komáromi Területi Futballszövetség égisze alatt lebonyolított kezdők teremtornáján. „Látványos, fordulatos és izgalmas perceket hozott a döntő, védenceim azonban a végére egy kicsit elfáradtak. Az ellenfél egyfolytában tudott pihent játékosokat becserélni, amire nekünk, szűk keretünk miatt, nem volt lehetőségünk. A komáromi KFC méltán vívta ki a tornagyőzelmet, amihez gratulálunk neki” – vélekedett Bajcsi Barnabás lakszakállasi edző, aki tornatanárként immár huszonkét éve foglalkozik a korosztályos csapatokkal.

Az idei ezüstérmeseket némileg kárpótolta, hogy a tízesztendős Tóth Dávid személyében közülük került ki a megmérettetés legjobb góllövője. Dávid szombaton tizenkét találatot szerzett, a bajnoki küzdelemsorozat őszi idényében pedig hetvenegy alkalommal rezegtette meg az ellenfelek hálóját.

A focistapalánták két csoportba sorolva küzdöttek a pontokért. A szervezők elsősorban a fiatalok játékban lelt örömét tartották a legfontosabbnak. A mérkőzések általában színvonalasak voltak, a sportszerűséget mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a játékvezetők egyszer sem mutatták fel a sárga lapot.

Örvendetes, hogy a seregszemlén tíz csapat vett részt, a helyszín azonban az érdeklődéshez képest meglehetősen szűknek bizonyult. A közel kétszáz néző a pálya szélén volt kénytelen álldogálni néhány órán keresztül, ami arra utal, hogy az illetékeseknek a jövőben kényelmesebb körülményeket kell biztosítaniuk a szurkolók részére.

„Első ízben neveztünk a tornára és rögvest meg is nyertük azt. Tökéletes összhang alakult ki a csapatsorok között. A fiúk betartották a taktikai utasításokat, az első perctől az utolsóig keményen küzdöttek” – értékelte teljesítményüket Töltési Róbert, a tornagyőztes komáromi KFC edzője.

Tornatények a Hírkosárban. )

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?