LABDARÚGÓ UEFA KUPA

Budapest. A magyar érdekeltségű csapatok közül Buzsáky Ákos klubja, az FC Porto várja a legjobb, szinte százszázalékos eséllyel a labdarúgó UEFA Kupa-nyolcaddöntő visszavágót. A portugál együttes a múlt héten, hazai pályán kiütötte a Kabát Pétert is foglalkoztató Denizlisport, így nyugodtan utazhatott Törökországba.

Budapest. A magyar érdekeltségű csapatok közül Buzsáky Ákos klubja, az FC Porto várja a legjobb, szinte százszázalékos eséllyel a labdarúgó UEFA Kupa-nyolcaddöntő visszavágót. A portugál együttes a múlt héten, hazai pályán kiütötte a Kabát Pétert is foglalkoztató Denizlisport, így nyugodtan utazhatott Törökországba. Király Gábor és Dárdai Pál együttese, a Hertha 3:2-re győzte le Berlinben a második számú portói gárdát, így egyáltalán nem mehet biztosra a Boavista ellen. A németek a hétvégi bajnokin nem villogtak az Arminia Bielefelddel szemben (0:0), így össze kell szedniük magukat a továbbjutáshoz. A visszavágók közül a krakkói összecsapás ígéri a legnagyobb izgalmakat, mert a végső sikerre is esélyesnek tartott Lazio múlt csütörtökön Rómában csak 3:3-at játszott a Wislával. A hetek óta Franciaországban készülő lengyelek a korábbi fordulókban az AC Parmát és a Schalke 04-et is elbúcsúztatták. A Slavia a prágai 1:0-ás sikert követően Törökországban szeretné kiharcolni a továbbjutást.

A MAI MŰSOR (zárójelben az 1. mérkőzés eredménye) – 18.30: Besiktas–Slavia Praha (0:1); 19.00: AEK Athén–Malaga (0:0); 19.30: VfB Stuttgart–Celtic (1:3); 20.00: Denizlispor–FC Porto (1:6); 20.30: Anderlecht–Panathinaikosz (0:3); 21.00: Wisla Kraków–Lazio (3:3); 21.05: FC Liverpool–Auxerre (1:0); 21.30: Boavista–Hertha (2:3)

u A negyeddöntő párosítása (március 13-án és 20-án): az AEK–Malaga párharc győztese–a Boavista–Hertha párharc győztese, a Besiktas–Slavia párharc győztese–a Wisla–Lazio párharc győztese, a Stuttgart–Celtic párharc győztese–a Liverpool–Auxerre párharc győztese, a Denizlispor–Porto párharc győztese–az Anderlecht–Panathinaikosz párharc győztese. (MTI, sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?