Küzdelmes meccs volt

Budapest.

Budapest. „Rengeteg akciót azért nem sikerült befejezni, mert játékosaim nem tudták pontosan egymáshoz passzolni a labdát” – mondta Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint az erősebb ellenfelekkel szemben jobban kell majd koncentrálni, mint az tapasztalható volt a Moldova fellett 2:0-ás győzelmet hozó szerdai, kisinyovi találkozón (góllövők: Kenesi, Tóth N..

„A mély talajú pályán a küzdőjelleg dominált. Örülök, hogy az elején gyorsan megszereztük a vezetést, ez meghatározta a folytatást. Rengeteg labdát szereztünk, ez mindenképpen pozitívum, és agresszivitásban is felvettük a versenyt a hazaiakkal. Erősebb csapatok ellen azonban még jobban oda kell majd figyelnünk a zárt védekezésre, és a támadások előkészítésénél sem szabad olyan sok hibát elkövetni, mint a moldávok ellen.”

A szakember ennek ellenére szinte mindenkivel elégedett volt: „Kenesei gólt lőtt, Gera nagyszerű teljesítményt nyújtott, Kuttor és Juhár a védelem közepén erőn felül teljesített, Tóth Norbert és Böőr a két szélen jól játszott, Dárdai harcos volt, a kapusaink pedig megbízhatóan védtek.”

Az ősszel kezdődő Eb-selejtező sorozatra készülő magyar válogatott következő ellenfele április 17-én Debrecenben, szintén barátságos mérkőzésen Fehéroroszország lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?