KÜLFÖLDI LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGOK

Pozsony. Papírforma-győzelmet aratott az Arsenal a Németh Szilárddal pályára lépő Middlesbrough-val szemben, így az Ágyúsok állnak a „félidőben” az éllen. Három hónap után maradt ki a csapatból Zola, de ennek ellenére biztosan nyert a Chelsea.

Pozsony. Papírforma-győzelmet aratott az Arsenal a Németh Szilárddal pályára lépő Middlesbrough-val szemben, így az Ágyúsok állnak a „félidőben” az éllen. Három hónap után maradt ki a csapatból Zola, de ennek ellenére biztosan nyert a Chelsea. A szombati harmadik londoni mérkőzésen nem bírt egymással a bajnokság utolsó két csapata, a West Ham és a Bolton. Sorozatban hatodszor nyert hazai pályán a Newcastle, míg a Leeds már féltucat találkozón nem örült a győzelemnek saját közönsége előtt. Vasárnap délután megszakadt a Manchester United nyolc mérkőzésen át tartó győzelmi sorozata. Franciaországban az év utolsó fordulója után a Marseille került az élre, meglepetésre a Nice és a Guingamp is a dobogón telelhet. Spanyolországban Van Gaal edzőért játszottak a Barcelona futballistái. A Barca egy négyest rúgott a Mallorca otthonában, a hazaiak kilenc emberrel fejezték be a találkozót. Annak ellenére, hogy már két góllal vezetett a Malaga, a Realnak sikerült megfordítania a találkozót.

ANGLIA: Arsenal–Middlesbrough 2:0, góllövők: Campbell (45.), Pires (91.); a vendégeknél Németh Szilárd a 78. percig játszott, Birmingham–Charlton 1:1, g.: Devlin (67. – 11-esből), ill. Jensen (37.); Chelsea–Aston Villa 2:0, g.: Gudjohnsen (42.), Lampard (57.); Leeds–Southampton 1:1, g.: Kewell (74.), ill. Fernandes (88.); Newcastle–Fulham 2:0, g.: Solano (8.), Bellamy (70.); West Bromwich–Sunderland 2:2, g.: Dichio (27.), Koumas (33.), ill. Phillips (56., 64.); West Ham–Bolton 1:1, g.: Pearce (17.), ill. Ricketts (65.); Blackburn–Manchester U. 1:0, g.: Flitcroft (40.); Liverpool–Everton 0:0.

FRANCIAORSZÁG: Sochaux–Lens 3:0, Bastia–Nantes 3:1, Guingamp– Ajaccio 3:1; Lille–Le Havre 1:0, Marseille–Monaco 1:1, Sedan–Lyon 1:1, Strasbourg–Nice 0:0; Troyes–Rennes 0:1, Paris SG–Bordeaux 1:1.

OLASZORSZÁG: Modena–Udinese 0:1; AC Torino–AS Roma 0:1; AC Milan–Brescia 0:0; Atalanta–Empoli 2:2; Chievo–Como 2:0; Lazio–Bologna 1:1; Perugia– Juventus 0:1; Reggina–Piacenza 3:1.

SPANYOLORSZÁG: Atl. Madrid–Santander 1:2, Malaga–Real Madrid 2:3, Bilbao–Alavés 2:0, Celta Vigo–Villarreal 3:1, Vallecano–FC Sevilla 0:1, Mallorca–Barcelona 0:4.

BELGIUM: Gent–Genk 2:0; Anderlecht–Beveren 7:1; Charleroi–Westerlo 1:0; FC Bruges–Lommel 3:0; Lierse–Beerschot 2:1; Mons–La Louviere 1:3; Mouscron–Mechelen 3:1; St. Truiden–Lokeren 2:0; Antwerp–St. Liége 1:1.

HOLLANDIA: Enschede–Roosendaal 3:0; Kerkrade–Utrecht 1:0; De Graafschap–Zwolle 3:2; Eindhoven–Arnhem 1:0; Tilburg–Groningen 1:0; Nijmegen–Waalwijk 0:0; Excelsior–Ajax 0:2; Breda–Feyenoord 1:1.

SKÓCIA: Aberdeen–Livingston 0:0; Celtic–FC Dundee 2:0; Dundee Utd.–Hearts 0:3; Kilmarnock–Hibernian 2:1; Partick–Rangers 1:2. (dut)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?