Kosťukevič triplája

Komárom. Sorozatban harmadik idénybeli találkozójukon őrizték meg veretlenségüket a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában közreműködő komáromiak, akik szombaton főleg Vladimír Kosťukevič mesterhármasának köszönhetően tartották otthon a három pontot a kisfaludiak elleni fordulatokban és gólokban bővelkedő összecsapáson.

A komáromiak sorozatban harmadik idénybeli győzelmüket produkálták a kisfaludiak elleni gólgazdag összecsapásonMilan Drozd felvételeAz előző napok csapadékmeny-nyisége ellenére is, jó talajú pályán került sor a találkozóra, melyen a vendéglátók mezében ezúttal nem juthatott szóhoz a fegyelmi büntetéssel sújtott Bazinský, valamint a sérüléssel bajlódó Kökényesi. A zömmel fiatalokat felvonultató, a rutinos játékosedző, Zdeno Kršte-ňanský által mesterien irányított KFC nem ijedt meg jó képességű ellenfelétől. Már az első negyedóra végén Vladimír Kosťukevič jutatta vezetéshez övéit. A vezetés alighanem rossz hatással volt a rutintalan Duna-partiakra, hiszen a vendégek a folytatásban három perc leforgása alatt fordítottak. Előbb gólzsákjuk, Bogyai, majd Puha talált Herko hálójába. A félidei pihenő után újra Kosťukevič volt eredményes, a vendégek védelmének gyermeteg hiáiból profitálva további két góllal növelte találatai számát. A 75. percben Csepi, aki előtte ziccereket hibázott, kiegyenlített. A hajrában azonban Mátyus adott mattot a Lépes–legénységnek, és a 80. percben beállította a végeredményt. Az összecsapás, melyen paradox módon a lelátón több volt a kisfaludi, mint a hazai szurkoló, sportszerű légkörben, lapok nélkül zajlott.

KOMÁRNO–VIESKA 4:3 (1:2), g.: V. Kosťukevič 3 (15., 55., 72.), Mátyus (80.), ill. Bogyai (20.), Puha (23.), Csepi (75.). Játékvezető: Harsányi, 100 néző. KOMÁRNO: Herko–M. Kapustňák (85. Kürty), Zlatohlávek, Wilson, Barvulský, Untermayer, Sklenár, Mátyus (90. Brúder), Kršteňanský, Slovák, Vl. Kosťukevič (88. Ham). VIESKA: Mikóczi–Koczó, Molnár P., Molnár A., Puha, Ábrahám, Audi (78. Csonka), ĺró, Bodrogi, Bogyai, Csepi. (ái, zk)

EDZŐI NYILATKOZATOK

Zdeno Kršteňaský (Komárno): „Nagyon jó teljesítményt produkált kollektívánk, melyben ezen a találkozón a gólerős Kosťukevič játszotta a prímet. Vesztes állásnál sem rezignáltunk, újra magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, ennek köszönhetően újra átvettük és megtartottuk a vezetést. Nagy örömömre szolgál hogy a végén, 3:3-as állásnál, sem az eredmény megőrzésére, hanem inkább a győztes gól megszerzésére összpontosítottunk. Sikerrel jártunk.”

Lépes György (Vieska): „Érdekesen alakult, hét gólt hozott a mérkőzés, melyen ezúttal elpuskáztuk ziccereinket. Rádásul védelmi hibáinkból a hazaiak rendre hasznot húztak. Három gólt lőttünk vendégként, mégis üres kézzel utaztunk haza a komáromiak otthonából. Szerintem a mezőny legjobbja a hazaiak kiválóan irányító játékosedzője, Zd. Kršteňanský volt, akiből még jobb edző válik, mint amilyen játékos fénykorában volt.” (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?