Komáromi félöröm

Ipolyság. Maratoni mérkőzéssorozatot hozott a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának tegnapi röplabdatornája. A fiúk mezőnyében megszakadt a komáromiak győzelmi sorozata.

Ipolyság. Maratoni mérkőzéssorozatot hozott a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságának tegnapi röplabdatornája. A fiúk mezőnyében megszakadt a komáromiak győzelmi sorozata. Eddig mindannyiszor, vagyis kilencszer végeztek az élen, tizedszer már nem sikerült, mert kikaptak a nagymegyeriektől, és a csallóköziek a bajnokság történetében először arattak tornagyőzelmet. Révész Ferenc, a vendéglátó ipolysági állami gimnázium tornatanára röviden értékelt: „Hosszú, szoros mérkőzéseket láttunk, remek hangulatban folyt a torna. Örülök, hogy a résztvevők megnézték a városunk százéves sportmúltját bemutató kiállítást is.”

FIÚK (4 csapat indult), eredmények: Ipolyság (egyházi gimnázium)–Ipolyság (állami) 0:2, Ipolyság (állami)–Nagymegyer 0:2, Komárom–Ipolyság (egyházi) 2:0, Ipolyság (állami)–Komárom 0:2, Nagymegyer–Ipolyság (egyházi) 2:0, Komárom–Nagymegyer 0:2. A sorrend: 1. Nagymegyer, 2. Komárom, 3. Ipolyság (állami), 4. Ipolyság (egyházi). A győztes csapat kerete: Varga Péter, Matús Tamás, Szalay András, Tóth Csaba, Krizsan Krisztián, Hiňora István, Blondel Tamás, Dóka Tamás, Dékány Zoltán, Csicsay Zoltán és Nikolai Szabolcs. A torna legjobbja: Matús Tamás.

LÁNYOK (6), eredmények: Zselíz–Ipolyság (egyházi) 2:0, Nagymegyer–Galánta 0:2, Komárom–Zselíz 2:0, Ipolyság (egyházi)–Nagymegyer 0:2, Galánta–Komárom 0:2, Zselíz–Nagymegyer 0:2, Ipolyság (egyházi)–Galánta 0:2, Komárom– Nagymegyer 2:0, Zselíz–Galánta 0:2, Ipolyság (egyházi)–Komárom 0:2. Az élcsoport: 1. Komárom, 2. Galánta, 3. Nagymegyer, 4. Zselíz. A tornagyőztes kerete: Vargha Katalin, Hatyina Klára, Salgó Réka, György Krisztina, Stefánik Katalin, Kalocsányi Katalin, Farkas Ildikó, Horváth Éva, Kiss Marianna és Labant Nikolett. A torna legjobbja: Kiss Marianna. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?