Kikaptak a vágsellyeiek

Lubin. A Slovan–Duslo Šaľa női kézilabdacsapata vasárnap a lengyelországi Lubinban lejátszotta az EHF Kupa 3. fordulójának első mérkőzését, és négygólos vereséget szenvedett.
LUBIN–ŠAĽA 24:20 (10:12). A vágsellyeiek összeállítása és góldobói: Koday, Haris K.

Lubin. A Slovan–Duslo Šaľa női kézilabdacsapata vasárnap a lengyelországi Lubinban lejátszotta az EHF Kupa 3. fordulójának első mérkőzését, és négygólos vereséget szenvedett.

LUBIN–ŠAĽA 24:20 (10:12). A vágsellyeiek összeállítása és góldobói: Koday, Haris K.–Caltíková 5, Jancsová, Hrabovská 4, Stuparičová 2, Weibelová, Géczová, Ladicsová 4, J. Braunová, Sedláková, Banková, Kormanová 5. A vendégek egyik legtapasztaltabb játékosuk, a sérült Flaska Mónika és Ostényiová nélkül szerepeltek, s ez meglátszott játékukon, bár az egész mérkőzés folyamán egyenrangúaknak bizonyultak lengyel ellenfelüknél, meg is nyerték az első félidőt. A második játékrész azonban nem úgy sikerült, ahogy elképzelték, a Lubin gyorsan fordított és végig tartani tudta a második félidő elején megszerzett előnyét. A mátyusföldi csapatnak így is minden reménye megvan arra, hogy a január 11-én, szombaton rendezendő visszavágón kiharcolja a továbbjutást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?