Kiesőjelöltből élcsapat lett a Debrecen

A szezont pocsékul kezdő DVSC ötödik meccsét is meg-nyerte zsinórban a labdarúgó OTP Bank Ligában, szeptem-berben a Fradi sem tud hibáz-ni, félbeszakadt a Vasas–Ha-ladás, egyre nagyobb válság-ban Radványi Mezőkövesdje.Már dobogós a LokiAz előző szezonban az utolsó pillanatban megmenekülő Debrecent s

A szezont pocsékul kezdő DVSC ötödik meccsét is meg-nyerte zsinórban a labdarúgó OTP Bank Ligában, szeptem-berben a Fradi sem tud hibáz-ni, félbeszakadt a Vasas–Ha-ladás, egyre nagyobb válság-ban Radványi Mezőkövesdje.

Már dobogós a Loki

Az előző szezonban az utolsó pillanatban megmenekülő Debrecent sokan féltették az idei bajnokságtól. A keret nem erősödött jelentősen, ráadásul öt forduló után győzelem nélkül, kiesőhelyen álltak Tőzsérék. Azóta öt meccset nyert zsinórban a kétezres évek magyar sikercsapata (Vasas, Honvéd, DVTK, Balmazújváros, Puskás Akadémia), és már dobogós. A siker kulcsa pedig egy 21 éves fiatalember, akit a 6. fordulóban dobott a mélyvízbe Herczeg András vezetőedző. Varga Kevin azóta csak győztes meccsen szerepelt a Lokiban, ráadásul három góllal segítette csapatát.

Foci helyett Fenyő Miklós

A Vasas nagyon készült a Haladás elleni mérkőzésre, hiszen az előző idényben a szombathelyiek 8 pontot is elvettek Michael Oenning csapatától, így, ha nagyon sarkosan akarunk fogalmazni, azt is mondhatjuk: a Hali tavaly szertefoszlatta a Vasas bajnoki álmait. A piros-kékeken érződött a bizonyítási vágy, a kezdő sípszótól magukhoz ragadták a kezdeményezést, és egészen a 21. percig tartott a lendület. Akkor ugyanis kialudtak a Szusza-stadion reflektorai. Kamenárékat felváltotta a hangfalakból dübörgő Fenyő Miklós és az „Angyalföldi pálmafák” című örökzöld. A világítás azonban csak nem tért vissza, kiderült, hogy két trafó is tönkrement, így csaknem egyórás várakozást követően Vad II István lefújta a mérkőzést. Folyt. köv.

A Vidi kihívója lett a Fradi

Augusztus végén még a legvérmesebb Fradi-szurkolók is „temették” kedvenc csapatukat. Azóta viszont megtáltosodott Thomas Doll együttese, és az 5. helyből, valamint a hétpontos hátrányból a Videotonnal szemben lett egy 2. pozíció és mindössze kétpontos lemaradás.

A Diósgyőr ellen is Varga Roland volt a nyerőember, aki „lehetetlen” szögből vette be a miskolciak kapuját, megtörve ezzel a lendületüket. Bódog Tamás, a DVTK vezetőedzője nehezen viseli, hogy csapata újra vereséget szenvedett, ráadásul a szakvezető szerint a sikertelenségben ismét szerepet játszott a játékvezető. A 16. percben Priskin – hasonló mozdulattal, ahogy a portugálok ellen Pepét – Dejan Karant könyökölte le, ezúttal azonban elmaradt a piros lap, sőt a sárga is. Bódog tiltakozásának jeléül pár percre elhagyta a kispadot és a lelátóról nézte a meccset. A furcsa cselekedetét így indokolta a meccset követően: „A magasból jobban láttam a csapatmozgást…”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?