Kialakult a középdöntő

Tunézia. Szombaton este befejeződtek a csoportküzdelmek a tunéziai férfi kézilabda-világbajnokságon, kialakult a középdöntő mezőnye. Eddig a legnagyobb meglepetéssel a vendéglátók szolgáltak: még nem szenvedtek vereséget, ráadásul csoportelsőként jutottak a legjobb tizenkettő közé.

Tunézia. Szombaton este befejeződtek a csoportküzdelmek a tunéziai férfi kézilabda-világbajnokságon, kialakult a középdöntő mezőnye. Eddig a legnagyobb meglepetéssel a vendéglátók szolgáltak: még nem szenvedtek vereséget, ráadásul csoportelsőként jutottak a legjobb tizenkettő közé. Oroszország és a címvédő Horvátország eddig minden mérkőzését megnyerte. Az alapszakasz zárófordulójban, A-csoport: Angola–Kanada 27:26, Tunézia–Görögország 27:27, Dánia–Franciaország 26:32. B-csoport: Izland–Algéria 34:25, Csehország–Kuvait 33:22, Szlovénia– Oroszország 27:31. C-csoport: Japán–Ausztrália 29:19, Spanyolország–Argentína 35:28, Horvátország–Svédország 28:27. D-csoport: Németország–Szerbia-Montenegró 24:25, Brazília–Katar 30:25, Norvégia–Egyiptom 24:19.

A két középdöntő csoport (a csapatok magukkal vitték csoportbeli eredményeiket), I. csoport: 1. Oroszország 4 pont, 2. Görögország 3, 3. Tunézia 2, 4. Csehország 2, 5. Franciaország 1, 6. Szlovénia 0 pont. II csoport: Horvátország 4, Szerbia-Montenegró 4, Spanyolország 2, Németország 1, Norvégia 1, Svédország 0 pont. Ma rendezik a középdöntő első mérkőzéseit. (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?