Két ellenőr is lesz

Pozsony. Kedden tartotta rendkívüli ülését a Szlovák Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága, amelyen – többek között – szó volt az UEFA-büntetésről.

Pozsony. Kedden tartotta rendkívüli ülését a Szlovák Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága, amelyen – többek között – szó volt az UEFA-büntetésről. František Laurinec elnök: „A petárdákért háromezres, a megalapozatlan rendőri beavatkozásért hétezres, a rasszista bekiabálásokért pedig tízezres, tehát összesen húszezer svájci frankos bírságot kaptunk; sőt, a soron következő Eb-selejtezőnket zárt kapuk mögött kell játszanunk. Tudomásul vettük a döntést, még mindig jobb, mintha hatvanezret fizetnénk. A jövőben még jobban oda kell figyelnünk a szurkolókra, s a válogatott meccsek előtt a rendőrség képviselőivel is fogunk tárgyalni.”

A futballszövetség vezérkara tegnap úgy döntött, hogy egy-egy ún. rizikós mérkőzésre külön ellenőrt küld, tehát ketten figyelik majd a bírókat, a rendezőket és a szurkolókat. Az is újdonságnak számít, hogy az Év tizenegyét közvetlenül a tavaszi idény befejezése után hirdetik ki, nem pedig az év utolsó napjaiban.

Elkészült a válogatott év eleji műsora. Ladislav Jurkemik védencei február 10-én Ciprus szigetére utaznak, ahol először a románok ellen mérkőznek, aztán – az eredménytől függően – az oroszok vagy pedig a házigazdák következnek. Az utánpótlás együttes (tegnaptól Ján Švehlík segíti Mikuláš Komanický munkáját) egy héttel korábban a Kanári-szigetekre utazik. Máriatölgyes (Dubnica) ad otthont a Liechtenstein elleni (április 2.) zártkapus Eb-selejtezőnek, Zsolna pedig a görögök elleni (április 30.). előkészületi találkozónak. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?