Kényszerű változtatás

Pozsony. Ma este (19.00) a pozsonyi pasienkyi stadionban utánpótlás labdarúgó Eb-selejtezőn Szlovákia Portugáliát látja vendégül. Barmošék két vereség után (Törökország 1:2, Anglia 0:4) szombaton Macedóniában végre nyertek (2:0), így elkerültek a csoport utolsó helyéről.

Pozsony. Ma este (19.00) a pozsonyi pasienkyi stadionban utánpótlás labdarúgó Eb-selejtezőn Szlovákia Portugáliát látja vendégül. Barmošék két vereség után (Törökország 1:2, Anglia 0:4) szombaton Macedóniában végre nyertek (2:0), így elkerültek a csoport utolsó helyéről. Nehéz feladat vár a hazaiakra, hiszen a vendégek 21 éven aluli együttese jelentős játékerőt képvisel, legutóbb hazai pályán 4:2-re legyőzte Angliát.

„A győztes csapatot szerettem volna pályára küldeni, ám mivel az egyik edzésen Obžera megsérült, így változtatásra kényszerültem. Alaposan feltérképeztük az ellenfelet, gyorsak és technikásak a portugálok. Egy biztos, ha sikeresek akarunk lenni, lényegesen jobb teljesítményt kell nyújtanunk, mint Szkopjéban” – mondta Mikuláš Komanický vezetőedző.

A szlovák együttes várható összeállítása: Poštrk–Hricko, Doležaj, Barmoš, Svrček–Jež, Držík, Ďurica, Ančic–Šesták, Kiška. (sz. z.)

A 7. csoport állása:

1. Törökország 3 3 0 0 10:3 9

2. Anglia 3 2 0 1 9:5 6

3. Portugália 3 2 0 1 7:6 6

4. Szlovákia 3 1 0 2 3:6 3

5. Macedónia 4 0 0 4 1:10 0

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?