Jönnek a brazil sztárok

Budapest. A magyar labdarúgó-válogatott április 28-án 20.30-kor az ötszörös világbajnok brazil együttes ellen lép pályára a Puskás Ferenc-stadionban barátságos találkozón.

A szerződés garantálja, hogy a vendégek legnagyobb csillagai is ellátogatnak Budapestre. A tervek szerint a delegáció április 26-én érkezik, s a mérkőzés másnapján utazik el. A találkozó jegyeinek értékesítése jövő csütörtökön kezdődik a Puskás Ferenc-stadion pénztáraiban és az Ibusz irodákban. A létesítmény alsó szektoraiba szóló belépők ára: 2000, 3000, 6500, 8500 és 10 500 forint. Az első és második sorba nem lehet majd belépőt váltani.

Jövő szerdáig elkészül az a szakértői vizsgálat, amely a stadion felső karéjának használhatóságára ad választ.

A brazilok előtt egyébként a magyarok a japánokkal is találkoznak, április 25-én, Zalaegerszegen. – Köszönöm a vezetőknek, hogy megszervezték a két mérkőzést. Óriási feladat vár a játékosokra, roppant megtisztelő számukra, hogy pályára léphetnek az aktuális világbajnok ellen, és számomra is nagy lehetőséget, igazi kihívást jelent a brazilok elleni összecsapás – mondta a nagy érdeklődéssel várt találkozó megszervezésében fontos szerepet játszó Lothar Matthäus szövetségi kapitány. – Az elmúlt 48 órában ismét tapasztalhattuk, hogy a nagy csapatok sem verhetetlenek. Mi is hiszünk a magunk erejében.

– Hatalmas kitüntetés, hogy a brazil válogatott Budapesten kíván pályára lépni. Természetesen a hosszú tárgyalássorozat alatt mindent megtettünk azért, hogy vendégül láthassuk a világ legjobb együttesét – jegyezte meg Bozóky Imre MLSZ-elnök.

Lothar Matthäus kerete a két barátságos mérkőzésre: Babos (Breda), Szűcs (FTC), Végh (MTK)–Gyepes (FTC), Juhász (MTK), Komlósi (MTK), Pető (Sopron), Stark (Győr), Kiss Gy.(FTC)–Kiss Z., Böőr Zoltán (mindketten Debrecen), Bodnár (Arszenal Kijev), Lőw (Cottbus), Lisztes (Bremen), Tóth B. (Videoton), Molnár (ZTE), Gera, Lipcsei (FTC), Simek (Újpest), Huszti (Sopron), Vadócz (Honvéd), Dvéri (Videoton), Farkas (Újpest)–Kenesei (Kouan Peking), Bajzát (Debrecen), Sebők J. (ZTE), Szabics Imre (Stuttgart), Torghelle (MTK), Tóth M. (Sopron). Az idegenlégiósok csak a brazilok elleni találkozón lépnek pályára.

A magyar válogatott veretlen Brazília ellen, a mérleg egy döntetlen mellett három győzelem.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?