Jól hajrázott az ógyallai fakó

Csallóközaranyos |

<p>Az eredményhirdetést megelőzően holtverseny alakult ki az élen a Komáromi Területi Futballszövetség teremtornáján, melynek sorozata egy éves szünet után az elmúlt hét szombatján a csallóközaranyosi sportcsarnokban folytatódott.</p>

Az selejtezőkben tizenhárom együttes két csoportban csatázott a döntőben való részvételt biztosító első két helyért. A csallóközaranyosiak, az ógyallai fakó, a patiak és a lakszakállasiak alkotta kvartett körmérkőzéses rendszerben mérte össze tudását az elsőségért a sorrendben hatodik évfolyamon. Remek rajtot vett a sörgyáriak fakócsapata. A nyitányon a patiak elleni győzelme ugyanis a végelszámolásnál perdöntőnek bizonyult. A folytatásban körbeverték egymást az ellenfelek, így a párharcsorozat zárómeccsén dőlt el az elsőség kérdése. A vendéglátók kollektívája ugyan nagyon igyekezett, ám képtelen volt győzelemmel megörvendeztetni drukkereit, megadásra kényszeríteni az Ógyallaiak B csapatát. Nem kizárt, hogy a szokatlan kezdési időpont (8.00 óra) kikezdte a futballisták idegrendszerét. Esetenként szócsaták, kemény belemenések tarkították a párharcokat. „Két játékvezető egy-egy térfelet felügyelve, esetenként más-más mércével mérve, irányította a játékot. Olykor bizony nehéz volt megemészteni az ítéleteket” – kommentálta higgadtan a zűrös momentumokat id. Pupák István, az ógyallaiak trénere. Egyetlen megingását leszámítva a tornaelső felülmúlta ellenfeleit. „Erdősi remekelt, meg érdemelten hódította el a legjobb kapusnak odaítélt különdíjat. Takács és Pantokai is kiváló teljesítményt produkált. Védenceim tartását minősíti, hogy a győzelmi kényszer hatására sem ingott meg önbizalmuk, teljesítették az elvárásokat” – értékelt a győztesek trénere. A legeredményesebb góllövőknél is holtverseny alakult ki a végelszámolásnál. Szétlövés helyett a patiak kettősének a selejtezőkön szerzett találatai (Me čár–Takács 2:1) döntöttek a gólkirály kilétéről.

A győzteseknek a szövetség leköszönő elnöke, Ferencz László adta át a díjakat. Megtudtuk, a Komáromi Területi Szövetség e hét végén zajló tisztújító közgyűlésén nem jelölteti magát, új elnököt választanak a küldöttek. A fociszombaton a felnőttek után az ifik és a diákok csatáztak a területi futballelnök serlegéért.


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?