Johancsik Patrik mesternégyese

Csákány |

<p>A dunaszerdahelyi területi bajnokság AG Sport Ligája 26. fordulójában vendégként taroltak a csákányiak, akik az ekecs-apácaszakállasiakat győzték le 5:1 arányban.</p>

A győztesek mezében csereként tizenkilenc perc leforgása alatt négyszer volt eredményes Johancsik Patrik, aki tavaly nyáron vette át a felső-csallóköziek irányítását. A korábban a DAC-ban is megfordult futballista csákányi szerepvállalását megelőzően Ausztriában légióskodott, pályafutását azonban sérülések kísérték.

„Nyáron mondhatni kő kövön nem maradt Csákányban, négy futballistát leszámítva új szerzemények kerültek a csapathoz. Időbe tellett, míg összerázódott az alakulat. Tavasszal már beindult a gépezet, több figyelmet érdemlő eredményt értünk el. A tavaszi nyitányon legyőztük a listavezető csenkeiket, 7:0-ra vertük a gelleieket, két vállra fektettük a balonyiakat, Lúcson három pontot raboltunk” – ecsetelte csapata tavaszi megújhodását a mindössze huszonhét esztendős tréner, aki elmondása szerint nem tipikus játékosedző.

„Csak szükség esetén lépek csereként pályára. Nagyon keveset edzek, inkább teljes gőzzel a gyakorlások irányítására összpontosítok. A somorjai STK-nál a bajnoki címért küzdő III. ligás fiatalabb ifik trénere vagyok, a csallóközi városban a gondjaimra bízott ovisokat és iskolásokat is igyekszem bevezetni a foci rejtelmeibe. A jövőben már inkább edzői babérokra török. Ezek a feladatok annyira lekötnek, hogy már nem marad időm a játékra. Vonzó ajánlat esetén azonban aligha tudnék ellenállni a csábításnak” – hagyta nyitva azt a bizonyos kiskaput Johancsik Patrik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?