JÉGKOCKÁK

KILENCVENHAT NHL-JÁTÉKOS. A világbajnokságon 96 olyan hokis szerepel, aki az NHL-ben játszik. Ez a szám a tavalyi világversenyhez képest 17-tel nagyobb. Az NHL csillagai közül utolsóként a szlovák Pavol Demitra érkezett a vb-re, szombaton került fel a nevezési listára.

KILENCVENHAT NHL-JÁTÉKOS. A világbajnokságon 96 olyan hokis szerepel, aki az NHL-ben játszik. Ez a szám a tavalyi világversenyhez képest 17-tel nagyobb. Az NHL csillagai közül utolsóként a szlovák Pavol Demitra érkezett a vb-re, szombaton került fel a nevezési listára. Egyébként kilenc válogatottban szerepelnek NHL-es jégkorongozók, legtöbben, 22-en a kanadai csapatban.

FASEL: TOVÁBBI ÖT ÉV. René Fasel, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség svájci elnöke minden valószínűség szerint további öt évre is funkcióban marad, ugyanis nincs ellenjelöltje erre a posztra. Ez azt jelenti, az 53 éves sportvezető, akinek civil foglalkozása fogorvos, 2008-ig lenne az IIHF első embere.

MÉG VAN BELÉPŐ. Eddig csupán a finnek valamennyi mérkőzésére kelt el minden belépő, a többi öszszecsapásokra még kaphatók jegyek, akárcsak az elődöntőkre és a döntőre. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?