Januárig eltiltották a bírót meglökő játékost

Nyon.

Nyon. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) jövő januárig eltiltotta Volkan Sent, a Fenerbahce török játékosát, aki egy márciusi Európa Liga-mérkőzésen meglökte a játékvezetőt.

A Braga elleni nyolcaddöntő visszavágóján a 15-szörös válogatott csatár második sárga lapja után meglökte az őt leküldő horvát Ivan Bebek karját. A portugáliai találkozón a bíró még két Fener-futballistát állított ki, közülük Alper Potuk hárommeccses eltiltást kapott. Az isztambuli klubnak 15 ezer eurót kell fizetnie játékosai fegyelmezetlensége miatt.

A mérkőzést 4:1-re nyerő Sporting Braga 4:2-es összesítéssel jutott tovább a negyeddöntőbe. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?