Korunk Nostradamusa megjósolta a harmadik világháború kitörésének dátumát

dd

Nostradamus, a francia tudós, asztrológus és felfedező a 15. században élt, de jóslatai a mai napig sokakat nem hagynak aludni. Az ő nyomdokaiba lépett egy Kushal Kumar nevű férfi, aki nagy pontossággal jósolja meg a jövőt. Legutóbb azt állapította meg, mikorra várható a harmadik világháború.

Bár a jóslás, a jövendölés egyenlő a nagy ismeretlennel, vannak olyan emberek, akik a múltban is megjósolni a távoli jövőben várható eseményeket. A leghíresebbek közé tartozott Nostradamus és Baba Vanga. Legújabban egy indiai férfi, Kushal Kumar sokkolja a közvéleményt, aki azt állítja magáról, hogy asztrológus, és előre látja a világ eseményeit. Jó előre megmondta, hogyan fog nőni a feszültség Izrael és a Hamász, a két Korea, Kína és Tajvan, valamint Oroszország és a NATO között. Ez az egyik oka annak, hogy sokan a modernkori Nostradamusnak tartják őt.

Kushal, aki egy ősi védikus asztrológiai horoszkópot használ a jóslataihoz, úgy véli, hogy ez a bolygók és a csillagok által a karmánk elrendeződésének térképe. Legutóbb a fent említett kártyát használta arra, hogy megjósolja a harmadik világháború kezdetét, és nyugtalanító számításai szerint ez várhatóan néhány héten belül elkezdődik: „A 2024-es évre nagyon nyugtalanító háborús állapotokat jósoltak a világ forró területein, különösen május 8-a körül - a legmagasabb fokú eszkalációt jelezték olyan háborús frontokon, mint Korea, Kína-Tajvan, a Közel-Kelet Izrael és más közel-keleti országok bevonásával“.

Kushal szerint a június 18-i dátum a legkritikusabb. A bolygók olyan elmozdulásban lesznek, ami a világproblémák eszkalálódását és egy nagyobb méretű háborút eredményezhet. „2024. június 18. a legerősebb bolygóimpulzus a 3. világháború kirobbantásához, bár június 10. és 29. is beleszólhat" – áll a próféciájában. (pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?