Izraeli menetelés

Pozsony. Egy hazai győzelem és három döntetlen született a labdarúgó UEFA Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésein. Érdekes módon csak a Hapoel Tel-Aviv nyert az AC Milan ellen, méghozzá nem is saját pályáján, hanem Cipruson érte el az izraeli futball legnagyobb sikerét.

Pozsony. Egy hazai győzelem és három döntetlen született a labdarúgó UEFA Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésein. Érdekes módon csak a Hapoel Tel-Aviv nyert az AC Milan ellen, méghozzá nem is saját pályáján, hanem Cipruson érte el az izraeli futball legnagyobb sikerét. A Hapoel az előselejtezőtől menetelve a következő ellenfeleken jutott túl: Jereván, Chelsea, Lokomotív Moszkva, Parma. A Liberec sem hazai pályán, Prágában fogadta a Borussia Dortmundot, amely játékával teljes mértékben csődött mondott, mintha egy vidéki csapat rúgdosta volna hol előre, hol oldalra a labdát. Szégyen, hogy a német Bundesliga második helyén álló együttes ilyen gyatra, kapkodó, össze-vissza labdarúgást produkált. Szinte állandó védekezésre kényszerült, talán ha egy helyzete volt, amikor Koller fejese a kapus kezéről a lécre vágódott. Különben semmi, játék sehol. Ezt a kifejezést nem ismerték. Az aktív, támadó felfogásban futballozó libereciek számtalan gólhelyzetet dolgoztak ki, de rendre elszalasztották a lehetőségeket, akár több góllal is győzhettek volna. Minden tekintetben felülmúlták ellenfelüket.

EREDMÉNYEK: Liberec–Dortmund 0:0, 15 ezer néző; Eindhoven–Feyenoord 1:1 (0:1), góllövők: Kezsman (47.), ill. Van Hooijdonk (45.), 31 ezer néző; Hapoel Tel-Aviv–AC Milan 1:0 (1:0), Klescsenko (32.), 4000 néző; Internazionale–FC Valencia 1:1 (0:0), Metarazzi (52.), ill. Rufete (65.), piros lap: Kily Gonzalez (Valencia, 55.). (T. V.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?