Illés, Madar: FTC?

Budapest. Nem sokan kételkednek abban, hogy a télen komoly változások várhatók a Ferencváros labdarúgócsapatánál. S nem is biztos, hogy csak a kispadon. Mindez viszont akár az MTK-t is érintheti.

Illés Béla állítólag csak akkor menne az Üllői útra, ha a zöld–fehérek kiharcolnák a Bajnokok Ligája-részvételtSomogyi Tibor felvételeMár nyáron felmerült: ha a Fradinak sikerül bejutnia a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeibe, néhány kék-fehér futballistával erősítenék meg az ősi riválist. Mindez természetesen összefüggésbe hozható az MTK-t saját cégein keresztül birtokló, míg a Ferencváros labdarúgó kft-jében nyolcvan százalékos tulajdonrészt szerző Várszegi Gábor személyével.

Korábban Illés Béla esetleges Üllői úti ártigazolásáról is beszéltek szűkebb berkekben, mostanság azonban már Madar Csaba neve is felmerült a kék-fehér mezt zöld-ferérre cserélők emlegetésekor. Persze Illés esetében még az áhított Bajnokok Ligája-szereplés adott apropót, pillanatnyilag azonban a Fradi nem csupán a BL-től, de még az UEFA Kupa-szerepléstől is igen távol van. Ráadásul Illés toronymagasan a legnépszerűbb játékos az MTK-ban, ám Madar közkedveltsége sem marad el túlzottan az irányító mögött, azaz a kék-fehér táborban komoly felzúdulást keltene az esetleges távozásuk. Ettől függetlenül a jövőben nem elképzelhetetlen, hogy jónéhány MTK-játékos kerüljön át a Ferencvároshoz.

Ami a további terveket illeti, híreink szerint Garami József szakmai igazgató megbízást kapott Várszegi Gábortól, hogy nézzen körül a hazai és a külföldi játékospiacon – a Ferencváros számára. Üzleti elképzeléseiben pedig Várszegi Gábor sem hagyott kétséget afelől, hogy számára az MTK emocionális kérdés, az FTC „biznisz”.

Az érvényes szabályok szerint azonban két klubnak nem lehet egy tulajdonosa, így Várszegi a kék-fehér egyesületből névlegesen kiszáll. Legközelebbi munkatársa és barátja, Bukor Ferenc viszi tovább az MTK FC Hungária ügyeit, aki egyébként jelenleg is a futballklub elnöke. A tényeket szem előtt tartva azért senki előtt ne legyen kérdés: Várszegi Gábor sem materiális, sem érzelmi alapon nem hagyja el az MTK-t. Igaz, erről soha nem is volt szó. (O–O)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?