Ifj. Hudák László követői

Nagykapos. Idén első alkalommal rendeztek a városban in-line görkorcsolyaversenyt, amelynek főszervezője ifj. Hudák László volt. „Már kisgyerekként kipróbáltam a görkorcsolyát, igaz akkor még csak az erkélyünkön – mesélte a sportág nagykaposi meghonosítója.

Nagykapos. Idén első alkalommal rendeztek a városban in-line görkorcsolyaversenyt, amelynek főszervezője ifj. Hudák László volt. „Már kisgyerekként kipróbáltam a görkorcsolyát, igaz akkor még csak az erkélyünkön – mesélte a sportág nagykaposi meghonosítója. – Később aztán úgy gondoltam, hogy szervezek egy klubot a sportolni vágyó fiataloknak, most meg adódott egy lehetőség, és összehoztam ezt a versenyt. Azt vártam, több résztvevő lesz, de így is nagyon örülök, hogy sikerült megrendezni.”

A szombati 15 km-es távnak csupán 20 férfi és 5 nő vágott neki. Szinte mindegyikük profi módon űzi ezt a sportágat. A helyiek színeiben csak ketten indultak, közülük az egyik a szurkolók kedvence, a helyi polgármester, Petrikán Péter volt. Bár a hazaiak egyike sem ért el dobogós helyezést, nagyon örültek, hogy teljesíteni tudták a távot. „Nem is akartam indulni, mert meghúzódott a lábam, de a barátaim addig-addig erősködtek, hogy beadtam a derekam. Nem bántam meg, jó móka volt. Kicsit elfáradtam, hisz én csak hobbi szinten, kikapcsolódás gyanánt szoktam edzeni a töltésen”– nyilatkozta a görkorcsolyázó polgármester.

GYŐZTESEK – 15 km, férfiak: Novysedlák (SIC Košice) 25:39; nők: Oroszová (GAJJA Košice) 30:47. (zsz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?