Hétgólos somogyi rangadó

Hét gól és kaposvári győzelem született a somogyi rangadón, de potyogtak a gólok a sereghajtók paksi sikerrel végződött tatabányai találkozóján is. Az Újpest nyert az újonc Nyíregyháza otthonába. A Fehérvár győzött a REAC vendégeként, ezzel pontszámban beérte a listavezetőt. A Honvéd–Debrecen meccs lapzárta után ért véget.

Újabb vereséget szenvedett a seregható Tatabánya, ezúttal a paksi együttes távozott három ponttal a bányászvárosbólnb1.hu-felvételRitkán látható első félidőt produkált a Kaposvár–Siófok somogyi rangadó. A hazaiak közönségszórakoztató játéka ezúttal gólokkal is párosult, és a 45 perc külön érdekessége, hogy a három megítélt 11-esből kettő kimaradt. Szünet után is jó iramú volt a játék, a siófokiak ledolgozták kétgólos hátrányukat, de Vasiljevic gólja végül a Kaposvár győzelmét hozta meg. A mérkőzésen Fábián játékvezető öt 11-est adott, amelyből mindössze kettőt értékesítettek a játékosok. A látottak alapján a vendéglátók megérdemelten nyertek.

Meglepetésre változatos, jó iramú játékot hozott a két alsóházban tanyázó csapat tatabányai összecsapása. Egy szerencsés góllal a hazaiak szereztek vezetést, ám ez nem zavarta meg a paksiakat, akik a szünet szinte százszázalékosan kihasználták kínálkozó lehetőségeiket, négyszer találtak Polekszics hálójába, így teljesen megérdemelten vitték el a három pontot. Egyre jobban leszakad a Tatabánya.

Eléggé mozgalmas de sok hibával tarkított első félidőt hozott a soproniak győri vendégjátéka. Hullám révén gyorsan vezetést szerzett a Détári-legénység, amelyet Fehér öngóljával egyenlített ki a hazai csapat. Fordulást követően unalmas mezőnyjátékot látott a háromezer szurkoló, a kapuk alig forogtak veszélyben. A játék képe alapján a döntetlen igazságos.

Hiába uralta a játékot a vendéglátó Nyíregyháza, az újpestiek első valamire való helyzetüket az ausztrál Radulovic révén gólra váltották. Fordulás után aztán hamar egalizált a Szpari: a volt újpesti, az argentin Zaleh fejese talált utat Balajcza kapujába. Az egyenlítés meghozta a csapatok kedvét a futballhoz, és rendkívül jó iramban, ám sajnos sok apró szabálytalansággal tarkítva folytatták a csapatok, és a nyíltsisakos küzdelem végén a második ziccerét is gólra váltotta az Újpest. A finn Roiha volt eredményes, találatával a lilák bebiztosították a győzelmüket.

Több veszélyes helyzetet alakított ki REAC, mint a Fehérvár, mégis kétgólos vendégsikerrel zárult a találkozó.

A pénteki Vasas–Diósgyőr mérkőzés gólt nem, csak rendkívül alacsony színvonalú játékot hozott.

Ma az MTK–ZTE mérkőzéssel zárul a 7. forduló. (n, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?