Hat gól, pontosztozkodás Nagyölveden

Még a legigényesebb focirajongók sem találtak kivetni valót a pályán történtekben a komáromi KFC nagyölvedi vendégjátékán.Nagyölved. A nyugat-szlovákiai III.

Még a legigényesebb focirajongók sem találtak kivetni valót a pályán történtekben a komáromi KFC nagyölvedi vendégjátékán.

Nagyölved. A nyugat-szlovákiai III. fociligában játszott bajnokin végig kiegyensúlyozott, színvonalas küzdelem folyt a pályán, és a mérkőzés után 3:3-as eredménnyel vonultak az öltözőbe a labdarúgók.

A komáromi violáknál Szabó Marek már a tizedik percben betalált Benkó Dániel kapujába, ám a vendéglátók Hlaváčik Tibor és Cingel Roland jóvoltából még a félidei szünet előtt megfordították a számukra kedvezőtlen eredményt. Szünet után Michal Podlucký és a csereként beszállt Uzola István révén ismét a KFC kerekedett felül, ám a véghajrában a nagyölvedi Smiknya Lajos bombagóljával kilőtte Balogh Tamás kapuját. „Elfogadható teljesítményt nyújtottunk egy kitűnő ellenféllel szemben. Külön kiemelném, hogy a rendkívül sportszerű csatában nyoma sem volt a szándékos, durva belemenéseknek, a fiúk csak a labdával törődtek. A mi játékunkat ezúttal is a foci iránti alázat és elkötelezettség jellemezte” – állapította meg Urbán Ferenc nagyölvedi segédedző. „Egyértelműen jobbak voltunk, mind labdatartásban, mind pedig játékosságban és leleményességben felülmúltuk vetélytársunkat. A szünetben sikerült megnyugtatnom védenceimet, szép gólokat szereztünk, és győzelmet érdemeltünk volna. A mérkőzés vége felé közeledve a bíró egy perc hosszabbítást jelzett, amiből aztán hat lett. Akadnak ilyen esetek…” – tette hozzá Lérant Péter komáromi edző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?