Hárommeccses eltiltást kapott Buffon

Gianluigi Buffon
Nyon |

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) három nemzetközi kupamérkőzésről eltiltotta Gianluigi Buffont, a Juventus májusban lemondott kapusát.

 

A 40 éves hálóőr - aki május közepén jelentette be, hogy elhagyja az olasz bajnokcsapatot - a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő spanyolországi visszavágóján kapott piros lapot, miután hevesen tiltakozott Michael Oliver játékvezetőnél egy, a 90. percben megítélt büntető miatt.

A tizenegyest Cristiano Ronaldo értékesítette, ezzel - a Torinóban 3-0-s vereséget szenvedő, Madridban 3-1-re nyerő - Juventus kiesett.

 

Kapcsolódó cikkünk

Az UEFA közlése szerint súlyosbító tényező volt, hogy Buffon a találkozó utáni interjúban is kritizálta Oliver döntését.

Egyelőre nem tudni, hogy az olasz játékos folytatja-e pályafutását, és ha igen, melyik együttesben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?