Háromesélyes derbi

Érsekújvár/Komárom. A nyugat-szlovákiai III. liga 20. fordulójában ma délután izgalmasnak ígérkező régiórangadóra kerül sor Érsekújvárott, ahol a hazaiak szeretnék végre térdre kényszeríteni a tavaszi idényben veretlenül menetelő komáromiakat.

Krupníkot (2-es számmal), a komáromiak gólerős csapatkapitányát alighanem szorosan őrzik majd az érsekújvári védők(Milan Drozd felvétele) Tavaszelőn a vendéglátók mindhárom hazai párharcukat megnyerték, Nemšovában pedig pontot zsákmányoltak. Mintegy ráadásként bejutottak a kerületi futballkupa 5. fordulójába. „Jó hangulatban, jó formában várjuk a presztizscsatát, melyen természetesen szeretnénk véget vetni a komáromiak veretlenségi sorozatának. Eredményes szereplésünknek köszönhetően elkerültünk a végekről, felszabadultabban futballozhatunk” – nyilatkozta lapunknak Peter Bábin, az érsekújváriak klubelnöke. Kiderült, ezúttal nélkülözniük kell a puhóiak (Púchov) B csapata elleni hétközi találkozón kiállított Andrášikot. „Remélem, szurkolóink a megszokottnál jóval nagyobb számban jönnek el bennünket buzdítani. Minden bizonnyal megtalálják számításukat.” – invitálta a rangadóra a futballkedvelőket az FKM vezető tisztségviselője.

A tavasszal még veretlen, élcsapatokat leckéztető vendégeket paradox módon érsekújvári lakos és futballedző, Labay István vezeti csatába. Akár azt is mondhatnánk, a helyismeret most a KFC edzőjének előnyére válhat. „Ez sajnos nem így van, hiszen munkahelyi elfoglaltságom miatt nem vehetek részt az újváriak bajnoki mérkőzésein. Csupán szóbeli információkkal rendelkezem a Targoš-legénység jelenlegi játékosairól. Annyit tudok, a hazaiak télen több poszton is erősödtek, az elmúlt hetekben szorgalmasan gyűjtögették a pontokat. Nehéz küzdelemre van kilátás„ – vélekedett a várható fejleményekről a vendégek trénere, aki sportszerű összecsapásra számít. „Számszerű eredményt nem tippelek, ám nem titkolom, győzni szeretnénk a Nyitra-parti stadionban” – latolgatta az esélyeket Labay István. Szombati edzői ténykedésének pikantériája is lesz, hiszen délelőtt az érsekújvári idősebb serdülők trénereként vezeti csatába védenceit a komáromiak ellen, délután viszont már fordított szereposztásban közreműködik. A találkozó ma délután 16 órakor Krvavárik játékvezető sípjelére indul.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?