Hallgatnak a csehek

Pozsony. Minden, még versenyben lévő labdarúgó-válogatott szorgalmasan készül a sorsdöntő, szombati és jövő szerdai (illetve csütörtöki) világbajnoki pótselejtezőre. Vajon mi újság az egyes csapatok háza táján?
UKRAJNA–NÉMETORSZÁG. A német válogatott tagjai biztosak a továbbjutásban Ukrajna ellen.

Pozsony. Minden, még versenyben lévő labdarúgó-válogatott szorgalmasan készül a sorsdöntő, szombati és jövő szerdai (illetve csütörtöki) világbajnoki pótselejtezőre. Vajon mi újság az egyes csapatok háza táján?

UKRAJNA–NÉMETORSZÁG. A német válogatott tagjai biztosak a továbbjutásban Ukrajna ellen. A két együttes szombaton Kijevben mérkőzik 80 ezer néző előtt, a visszavágóra Dortmundban kerül sor. „A csapat tudja, hogy nagy lehetőséget szalasztott el Finnország ellen, de kaptunk még egy esélyt – fogalmazott Jens Nowotny, a Bayer Leverkusen védője. – Meg vagyok győződve róla, hogy ott leszünk a vb-n!” Jó hír Rudi Völler szövetségi kapitány számára, hogy a hosszú ideje sérüléssel bajlódó Carsten Jancker újra egészséges.

AUSZTRIA–TÖRÖKORSZÁG. Hét győzelem és két vereség eddig az osztrákok mérlege a törökök ellen, így a statisztika Otto Baric szövetségi kapitány válogatottja mellett szól. Viszont a törökök két győzelmüket az utóbbi három találkozó során aratták. A két csapat legutóbb 1989. október 25-én mérkőzött, akkor Isztambulban a hazaiak 3:0-ra nyertek. A pótselejtező első összecsapására Bécsben kerül sor.

SZLOVÉNIA–ROMÁNIA. Ötven százalék esélyt lát a továbbjutásra a szlovén válogatott elsőszámú csatára, Zlatko Zahovic a románok elleni világbajnoki pótselejtezőn. „Minden lehetséges. Döntő lesz, hogy a szombati első mérkőzésen, hazai közönség előtt milyen eredményt érünk el” – latolgatta az esélyeket a Benficában játszó futballista. A szlovének Srecko Katanec szövetségi kapitány vezetésével Ljubljanától 30 km-re, egy csendes kis községben készülnek a sorsdöntő összecsapás első felvonására. Katanec legnagyobb gondja, kivel pótolja lábfejsérüléssel bajlódó alapemberét, a védő Aleksander Knavsot (Kaiserslautern).

BELGIUM–CSEHORSZÁG. A cseh labdarúgók nem hajlandóak nyilatkozni a belgák elleni szombati, brüsszeli mérkőzésig. „Nem haragszunk senkire és semmire. Egyszerűen nyugalomra vágyunk. Pályafutásunk egyik legfontosabb találkozója vár ránk” – mondta Petr Nedvěd csapatkapitány. Ivo Knoflíček egykori csehszlovák válogatott játékos, aki most riporterként dolgozik, felháborodott: „Kik csináltak sztárokat ezekből a játékosokból? Az újságírók. Senki ne mondja nekem, attól tud jobban a mérkőzésre koncentrálni, hogy nem nyilatkozik!”

ĺRORSZÁG–IRÁN. Az írek biztosra veszik, hogy ott lesznek a jövő évi vb-n, s már a holnapi, dublini meccsen megnyugtató előnyt szeretnének szerezni. Az ellenfél szakvezetői azt hangoztatják, mindkét összecsapáson meglepik a favoritot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?