Hagi kapitány marad

Bukarest. „A sikertelen vb-kvalifikáció ellenére is bízom Hagiban” – mondta Mircea Sandu, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) sajtóértekezletén.

Bukarest. „A sikertelen vb-kvalifikáció ellenére is bízom Hagiban” – mondta Mircea Sandu, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) sajtóértekezletén. A szövetség elnöke minden kételyt eloszlatva kijelentette, nem tervez edzőcserét a válogatott élén, és ha Gheorghe Hagi is úgy akarja, továbbra is szabad kezet kap a nemzeti gárda irányításában.

„Hagi játékosként szerzett tapasztalatait nem szabad összetévesztenünk az edzői tapasztalatokkal – mondta az elnök. – Vegyük figyelembe, hogy edzői pályafutása elején van, és én bízom benne, hogy az elkövetkező hónapokban elsajátítja azokat az elméleti ismereteket, amelyeket majd a gyakorlatban hasznosítani tud.” Mircea Sandu bevallotta, hogy annak idején, amikor Hagi átvette a válogatott irányítását, felajánlotta a kapitánynak, dolgozzon együtt egy tapasztalt szakemberrel, ám Hagi határozottan kijelentette: kimondottan csak vezetőedzői minőségben hajlandó dolgozni a válogatott élén. Mircea Sandu elmondása szerint Hagi szerdán fogja benyújtani jelentését a román–szlovén kettős találkozóról a FRF végrehajtó bizottsága elé, ám az elnök még ennek előtte szeretne beszélgetni a szövetségi kapitánnyal, hogy tisztázzák az esetleges félreértéseket, és megbeszéljék terveiket a jövőre nézve. Az elnök biztosítani szeretné a kapitányt, hogy a jövőben szorosabb lesz a kapcsolat és az együttműködés a klubok, a szövetség és a kapitány között. Hagi fizetése az FRF kétmillió dolláros költségvetésének mintegy tíz százalékát teszi ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?