Győztek, leváltották a listavezetőt a bősiek

Bős. Nem csak tervezték, be is gyűjtötték a listavezető skalpját a bősiek a nyugat-szlovákiai III. liga szombati fordulójának közönségvonzó (900 néző) párharcán, melynek végén csattant az ostor. A vendéglátók ugyanis a hosszabbításban szerzett találattal küldték padlóra kiváló képességű vetélytársukat.

Bős. Nem csak tervezték, be is gyűjtötték a listavezető skalpját a bősiek a nyugat-szlovákiai III. liga szombati fordulójának közönségvonzó (900 néző) párharcán, melynek végén csattant az ostor. A vendéglátók ugyanis a hosszabbításban szerzett találattal küldték padlóra kiváló képességű vetélytársukat.

Már az első percben gólt szerezhettek volna a hazaiak. Kováč jól időzített beadását Kozmér három méterről a kapu fölé rúgta. A vendégek nem hagyták magukat beszorítani, első ziccerüket Obert a 25. percben hagyta ki. Mintegy nyolc méterről kapura célzott, lövését önfeláldozó mozdulattal, vetődve Liszkay hárította. Röviddel az első játékrész befejezése előtt szabadrúgáshoz jutottak a csallóköziek. Kozmér remekül tálalt az ötösön helyezkedő Csicsay Kornélhoz, a rutinos futballista azonban a kapu fölé fejelte a labdát.

Fordulás után a feljutásra pályázó vendégek kezdtek jobban. Az 55. percben legveszélyesebb futballistájuk, Obert 16 méterről kapura célzott, bombája a bal alsó kapufát találta telibe. A vendéglátók trénere közben cserékkel igyekezett kizökkenteni a D. Vestenice játékosait a ritmusból. Éppen az első cserejátékos, a fiatal Hamar jól irányzott lövését a 70. percben jó érzékkel szögletre ütötte Jurenka, az ellenfél kapusa, aki hét perc elteltével Hamar harminc méterről elvégzett szabadrúgását hárította. A 80. percben Csicsay Sándor húzott el a bal szélen, beadását azonban Kóňa nem érte el. Két perccel később újfent Csicsay Sándor ívelte kapu elé a labdát, ezúttal Illés puskázta el a góllal kecsegtető helyzetet. Két perccel a rendes játékidő letelte előtt komoly veszélyben forgott a hazaiak kapuja, Zimmer azonban fölé bólintott. A rekkenő hőségben lejátszott összecsapás hajrájában, pontosabban már a túlórában szerezték meg a lelkesen játszó vendéglátók a három pontot jelentő találatot. A másik csereember, Habán a szögletzászlónál csípte el a labdát, a védőt kicselezve Nagy Tamáshoz továbbított, aki a 16-os sarkáról a hálóba durrantott. Egyenlítésre már nem maradt idejük a vendégeknek. A meccs végén zúgott a vastaps a parkerdei pályán. A hazaiak törzsszurkolóinak állítása szerint ez volt az új évezred legszínvonalasabb csatája Bősön.

GABČÍKOVO–DOLNÉ VESTENICE 1:0 (0:0). Góllövő: Nagy (90.). Sárga lap: Baják, ill. Gajdoš. Játékvezető: P. Kováč, 900 néző.

GABČÍKOVO: Izsmán–Barta?los, Ko?váč (85. Habán), Liszkay, Soós Teodor, Csicsay Kornél (77. M Kóňa), Illés, Baják, Csicsay Sándor, Kozmér (62. Hamar), Nagy Tamás.

DOLNÉ VESTENICE: Jurenka–Zimmer, Kurbel, Mráz (46. Laurinec), Koreň, Šorec, Cíger, Čarga, Ďuriš (77. Papranec), Obert, Gajdoš. (li, ái)

EDZŐI VÉLEMÉNY

Bíró Sándor (Gabčíkovo): „A rekkenő hőségben a II. liga színvonalával vetekedő párharc szemtanúi volt a nézősereg. Mindkét fél a győzelem megszerzését tűz?te ki célul, nem volt üresjárat a pályán. Játékosaink, a tartalékokat is beleértve mindent megtettek a siker érdekében. Játék- és küzdenitudásból egyaránt jelesre vizsgáztak. Reméljük, eredményeinkkel, teljesítményünkkel a pontvadászat hajrában még megörvendeztetjük igé?nyes, hozzáértő drukkereinket.” (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?