Győzött a DAC Trencsénben

<p>Vida két találatával sorozatban harmadszor győzte le a Trencsént a DAC.</p>

Hazai rohamokkal indult a meccs, Gong már az első perc végén lőhetett jó pozícióból, azonban fölé bombázott. Tíz perc után Ubbink, utána pedig Janga pontosabb volt, ám Macej nagyobb gond nélkül hárított. Ezt követően kiegyenlítődött a játék.

Vida már az első félidőben megszerezte a vezetést a DAC-nak: Šafranko Pačinda elé fejelt, aki egyből visszaadta azt támadónak, ő folytatta az egyérintős játékot és Vida elé tálalt, aki egyedül a kapus előtt a bal alsó sarokba célzott - 0:1. A hazaiak a szünet előtt nem tudtak egyenlíteni.

A fordulás után a Trencsén nagyobb nyomás alá helyezte a DAC kapuját, aminek meg is lett az eredménye: Gong jobboldali beadásánál Janga az ötösön mindent vitt, és fejjel kiegyenlített - 1:1. A Trencsén ezután is harcolt, de nem nagyon kerültek Macej elé. 

A 75. percben Vida lecsapott a labdára, és a kifutó kapust átemelve megszerezte a győztes találatot - 1:2.

Ezzel beállt a végeredmény. Két forduló után a DAC a tabella második helyén áll, Marco Rossi a második mecccsét is megnyerte.

Az olasz mester így értékelt a mérkőzés után: „Nem kezdtünk túl jól, az első tíz percben gondjaink voltak. Aztán feljebb húztuk a védelmet, magasabban támadtunk le az ellenfelet, és elkezdtük játszani azt, amit a héten gyakoroltunk. A félidő vége előtt megszerezhettük volna a második találatunkat is, de a hazai kapus remekül védett. A második játékrész is az elsőhöz hasonlóan indult, a hazaiak főleg a nagy fizikai fölényüknek tudták érvényesíteni a sok pontrúgásnál. Ismét azonban visszatértünk a játékba, magasabban zajlott a játék, és volt három-négy remek lehetőségünk korábban is eldönteni a mérkőzést. Örülünk a jó idénykezdetnek, de hosszú még a bajnokság, és tudjuk azt is, hogy sokat kell fejlődnünk.“

(fcdac.sk)

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?