Gyengélkedő sereghajtó

Komárom/Nagysalló. Negyven gólt kapott, csak kettőt szerzett tavasszal a komáromiak mai ellenfele a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában. A nagysallóiak, merthogy jelen esetben őket fogadják a Duna-partiak, ráadásul bajnoki mérkőzésen legutóbb tavaly novemberben örülhettek a győzelemnek.

A komáromiak ma a sereghajtó legyőzésével javíthatnak tavaszi mérlegükön, helyezésükönMilan Drozd felvételeKellemes ellenfélnek ígérkeznek a vendégek. Peter Buranský, a KFC edzője azonban nem becsüli le a mezőny utolsó helyezettjét: „Értesüléseim szerint a tótmegyeriek ellen amíg bírták erővel, addig egyenrangú vetélytársak voltak. A legutóbbi két hazai mecs-csünkön jól szerepeltünk: előbb az első helyezett nyitrai ČFK-val remiztünk, majd legyőztük a második helyen tanyázó peredieket. Ezt a sikert nem szabad túlbecsülnünk, hiszen ők nem a legerő-sebb összeállításban szerepeltek nálunk. Most szeretnénk tovább folytatni a sorozatot. Már csupán az a kérdés, hányan leszünk, kik állnak majd a rendelkezésemre” – nyilatkozta lapunknak a várható fejleményekről Peter Buranský, a vendéglátók szakvezetője. Tőle megtudtuk, a legutóbbi mérkőzésükön kiállított Barvulský eltiltás, Zdeno Kršteňanský pedig sérülés miatt nem szerepelhet ma délután. Nehéz megjósolni, felépül-e sérüléséből Habaj. „Jó szokásunk szerint a hiányzókat ifistákkal, a Kosťukevič fivérekkel, Andrejjel és Vladimírrel, valamint Kürtyvel pótoljuk” – elmélkedett a lehetőségekről a szakember.

A vendégek téli alapozás nélkül vágtak neki a visszavágó-sorozatnak. Nem kelt meglepetést, hogy éppen a második félidőben kényszerítik őket térdre riválisaik. Az edzéseken általában heten-nyolcan vesznek részt. „Futballistáink munkahelyi elfoglaltsága miatt olykor foghíjas csapattal utazunk idegenbeli meccseinkre. Ógyallán például a kapussal együtt kilencen kezdtünk, csak játék közben vált teljessé az érkezőkkel együttesünk. Az első félidőben még 1:0-ra vezettünk, szünet után azonban fordult a kocka. A játékvezetők is bennünket sújtanak ítéleteikkel” – kesergett Pavol Sakáč, a nagysallóiak edzője, aki ezúttal már csatába küldheti a sérüléséből felépült védőt, Hlivát, valamint fegyelmi büntetése letelte után Kollárt, a kollektíva meghatározó egyéniségét. „Azon leszünk majd, hogy ma véget érjen tíz vesztes meccsből álló szériánk” – zárta derűlátóan mondandóját a vendégek trénere.

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

10. Komárno 24 9 3 12 30:36 30

16. Tek. Lužany 24 4 0 20 21:92 12

Őszi eredmény

Tekovské Lužany-Komárno 0:4 (0:1), g.: Trnka 2, Kökényesi (11-esből), Wilson.

Tippünk

Az összecsapás végén 2:1-es hazai győzelem kerül a jegyzőkönyvbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?