Fontos pontokat veszített a Fradi és a Vidi is

Nem tud ellépni a másiktól a Ferencváros és a Videoton sem a tabella élén, mindkét bajnoki címre törő csapat döntetlent játszott a labdarú-gó NB I 26. fordulójában.

Nem tud ellépni a másiktól a Ferencváros és a Videoton sem a tabella élén, mindkét bajnoki címre törő csapat döntetlent játszott a labdarú-gó NB I 26. fordulójában. Újra nyert Michal Hipp-pel a Haladás, a Vasas pedig már utolsó.

Nagyot hibázott a bíró

Papíron könnyű feladat várt a Videotonra Mezőkövesden, hiszen egy kiesés ellen harcoló csapatot kellett volna legyőznie Marko Nikolics együttesének. A fehérváriak hiába szereztek hét gólt az utolsó két meccsükön, ezúttal nem tudtak betalálni, sőt, helyzetekig is alig jutottak. A később pályára lépő Ferencváros előtt így adva volt a lehetőség: egy esetleges debreceni győzelemmel pontelőnybe kerülhettek volna a zöld-fehérek a Vidivel szemben. A Fradi a góllövőlistát vezető Varga Roland révén megszerezte a vezetést, de Könyves Norbert élete találatával egyenlített (a labda három kapufát is érintett, mire a hálóban kötött ki). A vendégek fölényben játszottak, de a győztes gólt nem tudták begyötörni. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a 62. percben Iványi Zoltán egy teljesen egyértelmű 11-est ne adjon meg a Fradinak: Tőzsér Dániel rácsúszott Böde Dánielre a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban tovább engedte a támadást.

Thomas Doll, az FTC vezetőedzője a meccs után sokat sejtetően utalt az esetre: „Érdekes gondolatok járnak a fejemben, de nem akarok róla beszélni, mert akkor újra meg kell jelennem a szövetség előtt, azt pedig nem szeretném…” – mondta a német szakvezető.

Hipp-pel idegenben is jók

Április elején még pocsék idegenbeli mérleggel rendelkezett a Haladás. A szombathelyi csapat az elmúlt egy évben összesen öt pontot tudott összekaparni vendégként. Most azonban egy héten belül két fontos győzelmet is arattak Michal Hippék, először legyőzték a Diósgyőrt, legutóbb pedig Pakson diadalmaskodtak. A szlovák szakvezetővel pozitív a Hali mérlege: hat győzelem, egy döntetlen és négy vereség. Mindez pedig azt jelenti, hogy a télen sokak által biztos kiesőnek tartott Haladás már a tabella 7. helyén áll.

Bajban a Vasas

Egyre nehezebb helyzetbe kerül a Vasas. Az előző idény meglepetéscsapata az utolsó 14 fordulóban csak egy meccset nyert. A bronzéremre hajtó Újpest ellen sem az angyalföldiek voltak az esélyesek. Hatvanöt percig azonban élt a remény, hogy legalább egy pontot elcsípnek Remiliék, de az újpestiek tíz perc alatt lerendezték a meccset. A tavaszi szezon elején egyre erősebbek voltak azok a hangok, amelyek Mészöly Géza érkezését prognosztizálták a Vasasnál. Nem lenne meglepő, ha belátható időn belül az edzőváltásban látnák a megoldást a klub vezetői.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?