Fjodorov bosszúja

Detroit. Mostanság mindenki arról beszél a városban, hogy Szergej Fjodorov, a bajnok Red Wings 33 éves szupersztárja, jelenlegi legjobb játékosa félbeszakította a tárgyalásokat klubjával.

Detroit. Mostanság mindenki arról beszél a városban, hogy Szergej Fjodorov, a bajnok Red Wings 33 éves szupersztárja, jelenlegi legjobb játékosa félbeszakította a tárgyalásokat klubjával. Az orosz centernek a szezon végén lejár a szerződése, s a klub időben biztosítani akarja a kirobbanó formában hokizó csatárt további öt évre. Ennek elérésére – a hírek szerint – öt évre összesen 50 millió dollárt kínálnak, ami nem csekély öszszeg. Fjodorov jelenleg nevetséges összeget, évi kétmilliót keres. Az 50 milliós kontraktust letették az asztalra Fjodorov elé, ő azonban ott is hagyta azt. Sőt, úgy tűnik, kirúgja ügynökeit, Brian Lawtont és Mike Liutot, ugyanis a menedzserek anyacégével, az Octagon Ltd.-vel gondja van az orosz csillagnak. Tudniillik az Octagon képviseli Fjodorov egykori menyasszonyát, Anna Kurnyikovát is, akit végül is a popsztár Enrique Iglesias csapott le a hokis kezéről. Márpedig Fjodorov úgy tudja, hogy Iglesiast az Octagon mutatta be a szép Annának, azaz – akarva, akaratlanul – kerítőként működött közre a szerelem szárba szökkenésénél. Ezért – bosszúból – Fjodorov most más ügynököt, képviselőt akar szerződtetni. (ORIGO)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?