FINNORSZÁGI VÉLEMÉNYCSOKOR

A szlovák–cseh mérkőzés visszhangját gyűjtöttük csokorba az alábbi nyilatkozatokból.
FRANTIŠEK HOSSA, a szlovák válogatott vezetőedzője: „Rendkívül fegyelmezetten játszottunk, ami fölöttébb fontos volt. Örülünk, hogy a csapat orvosa rendbe hozta Pálffyt, aki óriási munkát végzett a találkozón.

A szlovák–cseh mérkőzés visszhangját gyűjtöttük csokorba az alábbi nyilatkozatokból.

FRANTIŠEK HOSSA, a szlovák válogatott vezetőedzője: „Rendkívül fegyelmezetten játszottunk, ami fölöttébb fontos volt. Örülünk, hogy a csapat orvosa rendbe hozta Pálffyt, aki óriási munkát végzett a találkozón.”

SLAVOMĺR LENER, a cseh együttes szakvezetője: „Teljesítményünket részben befolyásolta a Kanadától elszenvedett vereség. Nagy csalódottság lett úrrá a csapaton. Ráadásul sok energiánkba került, amíg sikerült egyenlítenünk a juharlevelesek ellen. Kétszer találkoztunk a szlovákokkal a vb-n, támadóerejük nagyobb, mint a miénk és megérdemelten végeztek a 3. helyen.”

ŽIGMUND PÁLFFY, a sérült szlovák csatár: „Kevésbé fájtak a bordáim. Injekciót kaptam a mérkőzés előtt. Főleg a védekezésben jeleskedtünk.

BRANKO RADIVOJEVIČ, a fiatal szlovák hátvéd a döntő pillanatokat említi: „Amint Demitra belőtte a negyedik gólt, már tudtuk, hogy megszereztük a bronzérmet”.

JÁN LAŠÁK, a szlovák válogatott kapusa: „Mindnyájan nyerni akartunk, hogy Róbert Švehla győzelemmel fejezhesse be hosszúéves pályafutását. Még egyszer sem hárítottak ennyi lövést előttem a hátvédek. Valóban remekül védekeztek.”

ROBERT REICHEL, a cseh csapat kapitánya: „Nagyobb szívvel játszottak a szlovákok, több újonc volt a csapatunkban, és úgy érzem, hogy nem mindegyik mérkőzésen játszottak teljes gőzzel. Csalódott vagyok, mert éremközelben voltunk.”

MIROSLAV ŠATAN, az első szlovák gól szerzője: „Érett csapatunk van, több egyéniséggel. Máshogy megy a játék, ha 6-7 vezéregyéniség játszik köztünk. A helsinki érem számomra értékesebb, mint a szentpétervári második helyezés volt.”

JURAJ ŠIROKÝ, a szlovák szövetség elnöke: „A bronzéremmel is elégedettek vagyunk, bár nagyon szerettük volna megvédeni a világbajnoki címet. A vb előtt azt tűztük ki célul, hogy bekerüljünk a legjobb négy közé. Ezt sikerült teljesítenünk. Ráadásul a bronzcsatában örök riválisunkat is legyőztük. Csillagokkal teletűzdelt csapatunk volt, s nagyon örülök annak, hogy mindegyikük örömmel játszik a válogatottban.”

ĽUBOMĺR VIŠŇOVSKÝ szintén injekciót kapott a mérkőzés előtt: „Már a svédek elleni találkozón is derékfájdalmaim voltak. A bemelegítést inkább kihagytam és orvosunk közbelépése után vállalhattam a mérkőzést.”

DAVID VÝBORNÝ, cseh csatár: „Az ezüst- és a bronzérem semmit sem ér, az emberek csak a győztesekre emlékeznek. A szlovákok az ellenünk elért győzelmet úgy ünnepelték, mintha bajnoki címet szereztek volna. Egyszerűen ők ilyen bohócok. Leginkább az dühít, hogy eltöltöttünk itt három hetet, és semmit sem értünk el.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?