Férfi vízilabda: magyar-ausztrál 13-12

Peking |

<p>A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott 13-12-re nyert az ausztrál együttes ellen a pekingi olimpia csoportkörének negyedik, utolsó előtti fordulójában, s ha hétfőn nem kap ki Kanadától, első lesz csoportjában és egyenes ágon jut az elődöntőbe.</p>

A csoport, 4. forduló: Magyarország-Ausztrália 13-12 (4-4, 5-1, 2-4, 2-3), Magyarország: Szécsi Zoltán - Varga Tamás, Kásás Tamás, Kiss Gergely 2, Benedek Tibor 1, Biros Péter 1, Molnár Tamás 4. Csere: Madaras Norbert 1, Varga Dénes 1, Kis Gábor 2, Varga Dániel 1, Hosnyánszky Norbert. Az ausztrál gólszerzők: Pietro Figlioli, Thomas Whalan 3-3, Robert Maitland, Richie Campbell, Gavin Woods, Sam McGregor, Anthony Martin, Rhys Howden.
A csoport korábbi mérkőzésein: Spanyolország-Montenegró 12-6 (3-0, 4-1, 3-4, 2-1) Görögország-Kanada 13-7 (6-1, 5-4, 1-2, 1-0).
Az állás: 1. Magyarország 7 pont, 2. Spanyolország 6, 3. Montenegró 5, 4. Ausztrália 4, 5. Görögország 2, 6. Kanada 0.
Az utolsó forduló párosítása: Magyarország-Kanada, Montenegró-Ausztrália, Spanyolország-Görögország. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?