Félgőzzel is nyert a foghíjas favorit

Garamkálna. A tabella negyedik helyen tanyázó hazaiak az elején nekiestek a sereghajtónak. Az 5. percben Šulyáni beadását Szilvás a nagykériek kapujába bólintotta. Három perccel később a vendégek egyik védője felvágta a gólszerzőt, a büntetőből a sértetett növelte a favorit vezetését. A 12.

Garamkálna. A tabella negyedik helyen tanyázó hazaiak az elején nekiestek a sereghajtónak. Az 5. percben Šulyáni beadását Szilvás a nagykériek kapujába bólintotta. Három perccel később a vendégek egyik védője felvágta a gólszerzőt, a büntetőből a sértetett növelte a favorit vezetését. A 12. percben Čontos távoli lövése meglepte a vendégek hálóőrét, ezzel már három gólra nőtt a vendéglátók előnye. Negyedóra elteltével Sakoš a kapufáról elé pattant labdát habozás nélkül a hálóba préselte. Bár a nagykériek is próbálkoztak, a hazaiak védelme Tóth vezényletével különösebb megerőltetés nélkül hárította az ellenfél kísérleteit. A második félidő villámgyors vendéggóllal indult. Közvetlenül a középkezdés után a 19-ik születésnapját ünneplő Bátora Borisz ügyesen lépett ki a védők gyűrűjáből, Ráczot is kicselezve a jobb alsó sarokba gurított. Három perccel később a hazai védelem szabálytalanul szerelte a gólszerzőt, a jogos tizenegyest Csepedi higgadttan a bal alsó sarokba lőtte. A garamkálnaiak két megingását góllal büntette szerény képességű ellenfele. Nyolc perccel a befejezés előtt a hazaiak csapatkapitánya, Szilvás mintegy 22 méterről leadott bődületes erejű lövése a jobb felső sarokban landolt. A vendéglátók nagy kedvvel futballozó támadója ezzel triplázott! A győztesek, akik ezúttal öt kezdőjátékosuk (Guťan, Thaly, Zdychavský, Hrnčiar, Hegedűs) nélkül is félgőzzel diadalmaskodtak, felszabadultan játszottak, bár összességében nem nyújtottak kitűnő teljesítményt, ám a győzelemre ilyen arányban is rászolgáltak.

KALNÁ NAD HRONOM–VEĽKÝ KÝR 5:2 (4:0). Gólszerzők.: Szilvás (5., 8., 82.), Čontos (12.), Sakoš (38. perc), ill. Boris Bátora (46.), Csepedi (49. – 11-esből). Játékvezető: Blažek, 200 néző. KALNÁ NAD HRONOM: Dékány–Varga, Sulyáni, Rácz, Tóth, Sakoš, Jančo, Čontos, Hajtó (75. Guťan), Szilvás, Biely. VEĽKÝ KÝR: Madarász–Gubo, Száraz, Kúth, Vavrek (77), Dénes, Bátora Borisz, Csepedi, Bátora Dániel, Lőrincz, Slovák. (áb)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Mário Škorupa (Kalná nad Hronom): „Fordulás után egy kicsit megleptek bennünket a vendégek, szerencsére nem jöttünk zavarba. Ezúttal játékosain nem lazsáltak, jó iramú találkozót láttak a nézők. A három pont sorsa egy pillanatig sem volt kétséges.”

Babicz Ágoston (Veľký Kýr): „Az elején rendkívül visszafogottan játszottunk és már az első negyedórában eldőlt a találkozó sorsa. A szünetben sikerült felébresztenem a mieinket. A rutinhiány ezen a találkozón is megmutatkozott, csapatunk átlagéletkora 21 év alatt mozog.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?