Ezüst után arany

Deer Valley. Janne Lahtela finn akrobatikus síelő a keddi versenynapon képes volt legyőzni az amerikai fiatalokat és így aranyérmet nyert; a finn sportoló az 1998-as naganói játékokon ezüstérmet szerzett.

Deer Valley. Janne Lahtela finn akrobatikus síelő a keddi versenynapon képes volt legyőzni az amerikai fiatalokat és így aranyérmet nyert; a finn sportoló az 1998-as naganói játékokon ezüstérmet szerzett.

Lahtela nagy iramban mutatta be számát, és főleg a technikailag tökéletesen kivitelezett ugrásokkal előzte meg az amerikai Travis Mayert, az olimpia újoncát. Mayer, aki az idei téli játékok végén lesz 20 éves, csak tavaly került az akrobatikus síelők élmezőnyébe. Ennek ellenére nagyszerű produkcióval rukkolt elő, megismételte a selejtezőben nyújtott kiváló teljesítményét.

A naganói címvédő, a hazai Jonny Moseley ismét bemutatta „dinner roll” elnevezésű ugrását, mely során 720 fokos fordulatot produkált. A pontozóbírókat ez a különlegesség nem nagyon hatotta meg, aminek az lett az eredménye, hogy a dobogóra sem került az amerikai szurkolók kedvence.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?