Ez a hét a PAFC-é volt

Magabiztosan nyert a bajnoki címért versenyző Ferencváros és Videoton is. A Puskás Aka-démia kiesési rangadót húzott be, míg a Haladás megszerez-te szezonbeli második idegen-beli győzelmét. Ez történt a labdarúgó OTP Bank Liga 25.

Magabiztosan nyert a bajnoki címért versenyző Ferencváros és Videoton is. A Puskás Aka-démia kiesési rangadót húzott be, míg a Haladás megszerez-te szezonbeli második idegen-beli győzelmét. Ez történt a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

Huszti-gól 13 év után

Ezúttal nem botlott a Ferencváros és a Videoton sem. A zöld-fehérek a kiesés ellen menekülő Mezőkövesdet győzték le hazai pályán megerőltetés nélkül 3:0-ra, míg a Vidi ugyanilyen arányban múlta felül Felcsúton a bronzéremre hajtó Újpestet.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy Huszti Szabolcs szinte napra pontosan 13 év után szerzett újra gólt az NB I-ben. A szélső legutóbb 2005. április 30-án, még Fradi-játékosként volt eredményes a Pápa ellen.

Feléledt a Puskás

Úgy tűnik, tavasszal feléledt a Puskás Akadémia. Pintér Attila csapatát az elmúlt hetekben megcsapta a kiesés szele, mostani sikerükkel azonban némi levegőhöz juthatnak Szakályék, akik négy nap alatt két bravúrt is végrehajtottak. Előbb a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján 3:0-ra legyőzték idegenben a Diósgyőrt, és ezzel történetük során először bejutottak a sorozat elődöntőjébe, majd szombaton a Vasas ellen szereztek nagyon fontos három pontot, amivel elléptek a kiesőzónától.

Vége a rossz sorozatnak

Egészen borzalmas idegenbeli mérleggel rendelkezett a Haladás a forduló előtt. A szombathelyi csapat az elmúlt egy évben mindössze öt pontot tudott szerezni vendégként. A Michal Hipp vezette szakmai stáb és a rutinosabb játékosok megpróbálták elhitetni a fiatalabb labdarúgókkal, hogy a saját stadionjukon kívül is tudnak nyerni. Úgy tűnik, a mentális felkészítés sikerrel járt, hiszen a Haladás 2:1-re legyőzte a Diósgyőrt idegenben, ami létfontosságú három pont lehet a bennmaradásért folytatott harcban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?