EURO 2004

BARÁTSÁGOS ARCOT KÉRÜNK. A portugál kormány arra szólította fel a lakosságot, hogy közvetlenül és barátságosan viselkedjen a jövő szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság alatt.

BARÁTSÁGOS ARCOT KÉRÜNK. A portugál kormány arra szólította fel a lakosságot, hogy közvetlenül és barátságosan viselkedjen a jövő szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság alatt. – A lehető legtöbbet kell kihoznunk az Eb-ből, ezért minden ide érkezőnek megmutatjuk, hogy milyen a szívélyes vendéglátás – jelentette ki José Luis Arnaut, a kontinenstornáért felelős miniszter. A viadal során a házigazdák több mint félmillió turistára, 200 tévéállomásra és 8500 újságíróra számítanak.

RENDKĺVÜLI ÁLLAPOT. A határellenőrzések megszigorítása óta az futballeseményre készülő portugál hatóságok 1324 személytől tagadták meg a belépést az országba. Az autók átvizsgálásával is járó kontroll a június 12-ei nyitó mérkőzés közeledtével a szervezők ígérete szerint még tüzetesebb lesz. A július 4-ei döntőig tartó „rendkívüli állapot” során eddig huligánok helyett többnyire érvényes okmányok nélkül érkező munkavállalókat fordítottak vissza. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?