Érsekújvári siker a járási rangadón

Érsekújvár. A kezdőrúgást megelőzően kevesen gondolták volna, hogy a nyugat-szlovákiai III. liga érsekújvári járási rangadóján hat találat kerül a jegyzőkönyvbe. A hazai drukkerek nagy örömére a gólgazdag mérkőzésen érsekújvári siker került a jegyzőkönyvbe.

Érsekújvár. A kezdőrúgást megelőzően kevesen gondolták volna, hogy a nyugat-szlovákiai III. liga érsekújvári járási rangadóján hat találat kerül a jegyzőkönyvbe. A hazai drukkerek nagy örömére a gólgazdag mérkőzésen érsekújvári siker került a jegyzőkönyvbe. A párkányiak ugyan a meccs elején meglepték riválisukat, akik az első félóra végén hórihorgas csapatkapitányuk, Zsák révén kiegyenlítettek. A félidei pihenőt követően Ďurický és Čaplák találataival elhúztak a Nyitra-partiak. Vendégh második gólja ugyan néhány percre visszahozta a párkányiak pontszerzési reményeit, ám a hajrában Fehérvári növelte a nagy lelkesedéssel küzdő házigazda előnyét. Rádásul további góllal kecsegtető hazai ziccerek (Bukovič 2x, Šebík, Ďurický) maradtak kihasználatlanul. A látottak alapján megérdemelten gyűjtötték be a három pontot Jozef Chovanec fiatal tanítványai, akiknek a mezét négy tizenkilenc, hat húszensztendős labdarúgó viselte. A derbi krónikájához tartozik, hogy kiújult a sérüléséből visszatért Palacka izomhúzódása, a nevezettet már az első játékrészben cserélni kellett. A vendégeknél nem jöttek be a cserék, a rutinos Kianek fordulás után nem volt képes fazont adni a kollektíva játékának, melynek védelme, élén a kapussal, olykor elemi hibákat vétett.

NOVÉ ZÁMKY–ŠTÚROVO 4:2 (1.1). Gólszerzők: Zsák (28.), Ďurický (59.), Čaplák (66.), Fehérvári (81.), ill. Vendég (6., 75. – 11-esből). Sárga lap: Šebík, Čaplák, ill. Baka, Smatana. Játékvezető: Fehér, 380 néző. NOVÉ ZÁMKY: Szapu–Š. Piskla, Čaplák, Zsák, Ďurický (81. Kling), Palacka (32. Hajko), Dékány, Šebík, Bukovič, Fehérvári, Hlavačka. ŠTÚROVO: Németh–Babindai (46. Kianek), Urbán, Smatana, Baka (70. Ármai), Gavroň, Tárnyik, Vendégh, Tácsik, Kovács, Molnár. (ái)

EDZŐI VÉLEMÉNYEK

Jozef Chovanec (N. Zámky): „Jól feltérképeztem ellenfelünket a nyitrai ČFK elleni idegenbeli találkozóján. Sebezhető pontjait kihasználva megszereztük első idénybeli győzelmünket. Vesztes állásból fordítottunk, négy gólt, ebből kettőt pontrúgásból, szereztünk. Szerintem erőnlétben is magasan felülmúltuk riválisunkat.”

Bohumil Toběrný (Štúrovo): „Gratulálok a hazaiaknak. Győzelmük megérdemelt, hiszen jóval többet tettek a sikerért, mint a visszafogottan futballozó vé_enceim. Nem ügyeltünk a pontrúgásokra, ezekből a hazaiak háromszor profitáltak. Vagy az én taktikai elképzelésem mondott ezúttal csődöt, vagy pedig a fiúk nem értették meg, mit is kívánok tőlük.” (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?