EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke szeptember 5-én fogadja a Szlovák Olimpiai Bizottság elnökét és a Szlovák Jégkorong Szövetség vezetőit, hogy megvitassák: miként lehetne a 2006-os torinói téli olimpia során kiküszöbölni azokat a jégkorongsportot érintő problémákat, amelyek Salt

Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke szeptember 5-én fogadja a Szlovák Olimpiai Bizottság elnökét és a Szlovák Jégkorong Szövetség vezetőit, hogy megvitassák: miként lehetne a 2006-os torinói téli olimpia során kiküszöbölni azokat a jégkorongsportot érintő problémákat, amelyek Salt Lake Cityben felmerültek, s amelyek főleg a szlovák válogatottat sújtották.Az STV 2 élőben szeretné közvetíteni a Žilina–FC Basel labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőt (július 31.). Az illetékesek még tárgyalnak a zsolnaiakkal.Mégis Eperjesen lesz a Szlovákia–Románia tenisz Davis Kupa-osztályozó (szeptember 20–22.).Az Udinese szeretné szerződtetni Carsten Janckert, a Bayern és a német válogatott labdarúgóját.Ha egyetlen kerékpárosban tudnánk ötvözni Erik Zabel kitartását, és Jan Ullrich tehetségét, akkor megszületne az új Eddy Merckx. Ezt Walter Godefroot, a Telekom csapatfőnöke jelentette ki.A bastadi tenisztorna nyitófordulójában: Hrbatý–di Pasquale 6:3, 6:4; Sávolt–Lapentti 7:5, 1:6, 7:5. Brüsszelben: Schwartz–Suchá 6:4, 0:6, 6:4; Palermóban: NagyováGrzybowska 6:2, 6:3.A Szlovák Kézilabda Szövetség tegnapi rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy a pozsonyi Chirana (a közelmúltban feloszlatták a szakosztályt) helyett a Lokomotíva Šurany együttese indulhat a közös, cseh–szlovák női kézilabda-bajnokságban, a WHIL-ben.Jerguš Bača, aki az elmúlt idényben a német Oberhausen jégkorongozója volt, több mint valószínű, visszatér Szlovákiába. Vagy a kassai, vagy pedig a bajnok pozsonyi csapatban folytatja pályáfutását.A Sopron futballcsapata hiába várt Tomáš Gerichre, az Inter játékosára, a 28 éves középpályás nem érkezett meg a MATÁV-stadionba.A Lengyel Kerékpáros Szövetség nyolchónapos büntetéssel sújtotta doppingolás miatt Piotr Przydzialt, aki néhány hétig a Békeverseny győztesének érezhette magát.Szilágyi Nikoletta országos csúccsal 6. lett futócélban a sportlövő-vb-n. A magyar csapat a 4. helyet szerezte meg. Légpuskában Jozef Gönci a 6. helyet harcolta ki (a szlovák csapat 5. lett), az Európa-bajnok Sidi Péter csak a 18. helyen kötött ki.Ismeretlen támadók hétfőn este lábon lőtték Jaroslav Bublát, a brünni futballklub elnökét, akit egy napon át kórházban ápoltak.Azonnali hatállyal menesztették Keith Coopert, aki hét éven át volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kommunikációs igazgatója.A KENO nyerőszámai: 1, 4, 9, 13, 15, 18, 22, 23, 27, 33, 35, 37, 39, 47, 59, 65, 68, 72, 74, 77.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?