EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Fővárosi idénynyitóval kezdi idei szereplését a Szlovákiai Magyar Újságírók és Baráti Körük labdarúgócsapata: szombaton 10 órakor kispályás mérkőzésen a pozsonypüspöki öregfiúk vendége lesz a hírhedt Triszkácson.

- Fővárosi idénynyitóval kezdi idei szereplését a Szlovákiai Magyar Újságírók és Baráti Körük labdarúgócsapata: szombaton 10 órakor kispályás mérkőzésen a pozsonypüspöki öregfiúk vendége lesz a hírhedt Triszkácson. - Világcsúcsot ért el 9:22,29 perccel a női 3000 méteres akadályfutásban Justyna Bak a milánói nemzetközi atlétikai permitvesenyen. A lengyel versenyző saját, 9:25,31-es rekordját adta át a múltnak. Női 800 méteren 2:01,91 perces idővel a magyar Varga Judit győzött. - Menesztették Ján Hruščákot, a HILL-ben szereplő kassai férfi kézilabdacsapat edzőjét. Megüresedett helyére alighanem Slavomír Šipoš került.

- Rendezvénycsúccsal (55,01 mp) nyerte Martina Moravcová a római Mare Nostrum viadal női 100 méteres gyorsúszó számát. - Az orosz Garri Kaszparov nyerte a moszkvai sakk Grand Prix tornát. A FIDE ranglistáját vezető volt világbajnok a döntőben a jelenleg legfiatalabb nagymester, az azeri Tejmur Radzsabovot győzte le 1,5:0,5-re.- Doppingolás miatt négyéves eltiltással súlyotta a Nemzetközi Úszó Szövetség Claudia Pollt a női 200 méteres gyorsúszás atlantai olimpiai bajnokát. A 29 éves Costa Rica-i sportolót február 25-én tesztelték és szervezetében a tiltott szerek közé tartozó norandroszteron nyomaira bukkantak.

- Bernard Hinauld, minden idők egyik legsikeresebb francia kerékpárosa lesz a vendége az augusztusi magyar körversenynek. A kiváló versenyzővel a budai várban lévő befutónál találkozhatnak a sportág szerelmesei.- Elmarad a hagyományos jégkorong Slovakia Cup nemeztközi torna, amelynek decemberi idő-pontjában Szlovákia válogatottja a svédországi Baltika Kupán indul.- George W. Busch amerikai elnök egészségügyi tanácsadója lesz Lance Armstrong, a Tour de France profi kerékpáros körverseny háromszoros győztese. Megbízatása várhatóan új „főnöke” mandátumának végéig szól majd.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?