EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Ladislav Jurkemik, a szlovák futballválogatott edzője kijelölte az Üzbegisztán elleni (május 14.

- Ladislav Jurkemik, a szlovák futballválogatott edzője kijelölte az Üzbegisztán elleni (május 14., Eperjes) keretét: Buček (Xanthi), Čon-tofalský (Bohemians)–Petráš (Jab-lonec), Kozák (Union Berlin), La-bant (West Ham), Klimpl (Žižkov), Hlinka (Bregenz), Špilár (Olo-mouc)–Greško (Internazionale), Ki-sel (Bohemians), Michalík (Sparta), Mintál (Žilina), Czinege, Dzúrik (Inter)–Németh (Middlesbrough), Kožlej (Nicosia), Vittek (Slovan), Reiter (Olomouc).- Véget ért a kábítószer-használattal vádolt Christoph Daum pere: a Leverkusen futballcsapatának korábbi edzőjét 10 ezer euró ellenében jogerősen felmentették.- Mintegy 700 ezer eurós kár keletkezett a Westfalen-stadionban azután, hogy a Borussia Dort-mund megnyerte a német labdarúgó-bajnokságot.- A tengerentúli bajnokságok rájátszásában – NHL: Carolina– Montreal 1:4 – összesítésben 1:1; NBA: Detroit–Boston 96:84 – 1:0; Los Angeles Lakers–San Antonio 86:80 – 1:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?