EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Tibor Jančula, a Ferencváros szlovák labdarúgója (az őszi idényben alig-alig játszott) a zöld-fehérek tartalékcsapatában kezdte a téli alapozást. A legfrissebb hírek szerint a 32 éves csatár iránt kínai együttesek érdeklődnek.

- Tibor Jančula, a Ferencváros szlovák labdarúgója (az őszi idényben alig-alig játszott) a zöld-fehérek tartalékcsapatában kezdte a téli alapozást. A legfrissebb hírek szerint a 32 éves csatár iránt kínai együttesek érdeklődnek.- Val de Fiemmében tegnap sífutó VK-viadalt rendeztek – női 15 km: Bente Skari (norvég) 40:37,4; 2. Olga Danyilova +0,2; 3. Larissza Lazutyina (oroszok) +0,6; ... 36. Jaroslava Bukvajová (szlovák) +2:56,9. Férfi 30 km: 1. Anders Aukland (norvég) 1:15:01,4; 2. Vitalij Gyenyiszov (orosz) +0,9; 3. Mathias Fredriksson (svéd) +1,5; ... 52. Martin Bajčičák (szlovák) +4:54,1.- A FIFA nyilvánosságra hozta a koreai–japán közös rendezésű világbajnokságon (május 31.–június 30.) közreműködő játékvezetők és asszisztensek névsorát. Szlovákiát Ľuboš Micheľ (játékvezető) és Igor Šramka (partjelző), Magyarországot pedig Székely Ferenc (partjelző) képviseli.- Csak három meccset bonyolítottak le az NHL-ben: Ottawa–Toronto 4:3, Roy, Fisher, Hossa, Rachunek, ill. Roberts, Mogilnyij 2; New Jersey–Los Angeles 2:3, Madden, Pandolfo, ill. Deadmarsh, Laperriere 2; Washington–Florida 1:2, Oates, ill. Novoszeljcev, P. Bure- Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: Charlotte–Denver 94:80, Cleveland–Portland 72:98, Philadelphia–LA Clippers 116:92, Orlando–Boston 98:87, Minnesota–Detroit 109:93, Chicago–Seattle 88:100, San Antonio–New York 90:79.- Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen Kassán: FC Košice–Trebišov 1:3 (0:2).- Gyenge teljesítménye miatt szabadlistára került Radoslav Látal, a Sigma Olomouc volt válogatott labdarúgója, aki a közelmúlban a Schalke 04 gárdájában játszott.- Frank Neubarth lesz a következő idénytől a német labdarúgó Bundesligában a tavaszi folytatást a 7. helyen váró Schalke 04 csapatának vezetőedzője.- Tűzszerészek hatástalanították azt a közel 500 kg-os, II. világháborús bombát, amelyet a berlini olimpiai stadion átépítésén dolgozó munkások fedeztek fel.- A Nemzetközi Röplabda Szövetség nem engedélyezi, hogy a kubai férfiválogatott Olaszországban tartózkodó hat játékosa bármelyik helyi klubhoz igazoljon. A kubaiak egy belgiumi torna után döntöttek úgy, hogy nem utaznak haza. - A KENO keddi nyerőszámai: 6, 9, 10, 15, 23, 27, 29, 31, 34, 37, 46, 48, 53, 54, 56, 60, 62, 65, 72, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?